vrijdag

15.02.2019

19:00

Podium - Familie, Podium - Concert

Zonzo Compagnie & Hop Frog Fanfare

Koper & Vel

Koper & Vel nodigt het publiek uit in de wereld van de fanfare. Het is een ode aan de kracht en de troost van muziek, de ene keer als een feestelijke uitnodiging om te dansen, dan weer als een statig eerbetoon of een troostende klank in de rouwstoet. Fanfaremuziek draagt ons door elk ritueel in het leven, is als het ware de klank van het leven zelf.

Op het podium twee percussionisten en zeven blazers: negen muzikale klasbakken en karakterkoppen, die samen het concept ‘fanfare’ oprekken in allerlei richtingen. Zij klinken nu eens grotesk en absurd, dan weer verstild en eenvoudig. Maar altijd écht: met adem, zweet en ritmes die doen bewegen.

Voor Zonzo Compagnie wentelen regisseur/choreograaf Randi De Vlieghe en de Borgerhoutse HOP FROG Fanfare zich in de rijke traditie van de fanfare en de vele situaties waarin deze een rol speelt. Samen creëren ze een beeldend muzikale voorstelling, die een universeel verhaal brengt over de mens, zijn overmoed, zijn wreedheid, zijn zachtheid, zijn kwetsbaarheid, zijn veerkracht en zijn levenslust.

Koper & Vel is een must see voor elke kleine en grote mens vanaf 6 jaar die van muziek houdt!

OMRUILVOORDEEL UiTPAS-punten: GRATIS TICKETS!
Wanneer je één ticket koopt voor deze voorstelling, ontvang je het tweede ticket gratis in ruil voor 20 punten op je UiTPAS-spaarkaart!
Tickets minstens één dag voor de voorstelling af te halen op het secretariaat van het cultuurcentrum. je kunt ook een mail met je UiTPASnummer sturen naar info@ccmaasmechelen.be. Voor deze actie kom je eveneens in aanmerking met de UiTPAS verhoogde tegemoetkoming.Je betaalt dan 1,2 euro voor je ticket. Het aantal gratis tickets is beperkt, wacht niet te lang.

muzikale uitvoering: Hop Frog Fanfare - basdrum, gitaar: Tim Coenen - snaardrum, compositie: Tijl Piryns - sousafoon: Glen De Jonghe - trombone: Loes Minnebo - trompet, compositie: Bert Bernaerts - altsax: Peppi Pepermans - baritonsax, compositie: Hanne De Backer - sopraansax, compositie: Koen Bollen - trompet: Mario Conjaerts - scenografie: Randi De Vlieghe - composities: Bert Bernaerts en Koen Bollen - kostuum: Isa Janssens - productiebeeld: Stefan Vanfleteren 

Locatie Schouwburg
Aanvangsuur19:00
Prijs€6,00
abo / groep€6,00
-26€6,00
-12€6,00