vrijdag

28.10.2022

20:15

Podium - Concert

Yevgueni

Straks is ook goed

Ze zijn zeldzaam. Groepen die nog verrassen met hun zevende album. Laat staan dat ze zichzelf overtreffen. Yevgueni is dan ook een zeldzame groep. Avontuur en nieuwsgierigheid zitten in haar DNA. Wat goed was, is gebleven, wat nieuw is, voelt goed aan. Het laat zich beluisteren op Straks is ook goed, een volbloed popplaat die pendelt tussen eigentijds en tijdloos. Producer Luuk Cox (Girls In Hawaii, Compact Disk Dummies) gaf de plaat op subtiele wijze een warm, elektronisch popgeluid mee.

Uit pandemiefrustratie groeide inspiratie, wat resulteerde in universele popsongs over escapisme, onthaasting en liefde. Zo bewijzen de nieuwe singles En met jou? en Ze danst gewoon op straat.

Tijdens deze langverwachte theatertournee staan zowel vertrouwde hits als nieuwe songs op het programma. Yevgueni sleept je mee in een sfeervol universum van uitbundigheid en verstilling, om je anderhalf uur later ontroerd, getroost en energiek de nacht in te sturen.

Omdat afwisseling doet eten, toont Yevgueni zich op Straks is ook goed voor het eerst als pure popband. Werkt ook, zo blijkt. Enola

Straks is ook goed werd zo een plaat die met beide voeten in de wereld staat, vol concrete beelden. De Standaard

Opnieuw drukt Yevgueni, op eenvoudige wijze, zijn stempel op de Nederlandstalige muziek. Musiczine

Klaas Delrue: zang, akoestische gitaar - Geert Noppe: toetsen, zang - Maarten Van Mieghem: bas, zang - Patrick Steenaerts: elektrische gitaar - Stef Vanstraelen: drums, percussie - foto: Diego Franssens

Locatie Schouwburg
Aanvangsuur20:15
Prijs€25,00
abo / groep€24,00
-26€22,00