zondag

27.01.2019

15:00

Podium - Familie

Theater Froefroe - Geannuleerd!

De Plank (vanaf 5 jaar)

Deze voorstelling werd omwille van productionele redenen geannuleerd!

Een man van weinig woorden werkt in een fabriek. Hij zaagt planken. Op een dag crasht de machine. De man schrikt zich een bolhoedje. Wat is er aan de hand ? Zijn broodtrommel beweegt. Zijn hoed vliegt weg. De plank loopt naar hem toe.
Er zit een ventje in de plank. Een heel raar ventje, hij is rond en helemaal niet van de fabriek. Het ventje neemt de man mee in een wereld vol verbeelding.

De Plank is een ode aan de fantasie!  In een Alice in Wonderland-achtig verhaal leren we de helse stadsdraak, de hektische kippenvlucht en de vraatzuchtige walvissen kennen.

De Plank vindt  inspiratie bij de grote kunstenaars van de stomme film, zoals  Charlie Chaplin en Buster Keaton die de wanhopige strijd van de underdog zo onnavolgbaar gestalte hebben gegeven.

 

 

 

1,2 euro: UiTPAS-kansentarief

spel en poppenspel: Peter Thyssen, Kelly De Mol en Tania Kloek - muziek en spel: Bert Verbeke - regie, tekst en scenografie: Jan Maillard - techniek: Tim Oelbrandt, Klaartje Vermeulen - decor en poppen: Jan Maillard, Bruno Smeyers en Ina Peeters - kostuums: Astrid Michaelis - foto: FroeFroe

Locatie Schouwburg
Aanvangsuur15:00
Prijs€6,00
abo / groep€6,00
-26€6,00
-12€6,00