zondag

26.03.2023

15:00

Podium - Familie

Theater FroeFroe

Zippi (vanaf 3 jaar)

Een jongen speelt verstoppertje, alleen. Dat is niet zo handig, want hij vindt zichzelf nooit terug. Op een dag begint zijn verstopplaats te bibberen en te beven, te grommen en te leven, te groeien en te … spreken! Zo ontmoet hij de olifant, die wil meespelen. Het jongetje begrijpt er niks van. Olifanten kunnen zich niet verstoppen, ze zijn gewoonweg te groot. Maar vooroordelen kunnen zooo fout zijn!

De kleutervoorstelling Zippi is geïnspireerd op het succesvolle prentenboek Heb jij misschien Olifant gezien? van David Borrow, dat in 2015 werd bekroond met de Sebastian Walker Award voor de meest veelbelovende kinderboekenillustrator van Groot-Brittannië. Het komische verhaal en de prachtige prenten maken het tot een heerlijk voorleesboek, keer op keer opnieuw.

Theater FroeFroe maakt theater voor alle leeftijden in een cross-over van poppen, figuren, objecten, video, acteurs en livemuziek. Het verwent ons met artistiek eigenzinnig figurentheater, dat begeestert, wringt en wroet, dat fris is en sprankelend. Theater FroeFroe is altijd genieten!

Na de voorstelling is er voor grote en kleine bezoekers een leuke gratis knutselworkshop met de geweldige begeleiders van Creakriebels.

spel en muziek: Fien Van Der Aa, Annelore Stubbe, Arne Leurentop, Naomi Celis - regie: Annelore Stubbe (assistentie Marc Maillard) - techniek: Koen Vanhoecke - live muziek van de ganse cast - poppen, props en decor: FroeFroe atelier

Locatie Schouwburg
Aanvangsuur15:00
Prijs€8,00
abo / groep€7,00
-12€6,00