zondag

24.04.2022

11:00

Podium - Familie

Theater De Spiegel

ImpulZ (1 tot 4 jaar)

Interactieve bewegingsvoorstelling voor kinderen van 1 tot 4 jaar.

In ImpulZ zijn het de allerjongsten die aan de knoppen zitten en bepalen wat er gebeurt. Wie geeft het startsignaal, wie reageert op wat of wie? ImpulZ is puur doe-plezier voor kleuters en peuters in een creatie waarin alles kan en niets moet. Een unieke ervaring in het hier en nu, want het zal nooit meer helemaal hetzelfde zijn.

Stel je voor hoe een wonderlijke geluidsdokter met een verzameling uitvindingen aan de slag gaat. Maar zijn instrumenten worden vanop afstand bestuurd en maken enkel muziek, als jij op de knop duwt. Stel je hetzelfde voor met een danser die eveneens wacht op jouw initiatief om in beweging te komen. En wat gebeurt er, als er niemand op een knop duwt?

Theater De Spiegel maakt muziektheater voor de allerjongsten. Acteurs en muzikanten spelen met figuren, ruimte, muziek én publiek. Dit heerlijke samenspel leidt tot knusse en hartverwarmende voorstellingen. Theater De Spiegel stimuleert de nieuwsgierigheid, verwondering en fantasie van zowel kinderen als volwassenen.

regisseur/choreograaf/concept: Anke Zijlstra - klankarchitect/muzikant/decor: Youri Van Uffelen - danser: Romeo Lothy Bampende of Hernán Mancebo Martínez - artistieke coaching: Karel Van Ransbeeck - extern oog/coaching: Thomas Eisenhardt - kostuumontwerp: Lies Maréchal - decor: Atelier Récup en Wim Van de Vyver - electronica design: Youri Van Uffelen en Kris Delacourt - productie: Zoë Bossuyt - foto's: Koen Broos en Senne van Loock - coproductie: Perpodium - met steun van de Belgische taks shelter

Locatie Schouwburg
Aanvangsuur11:00
Prijs€8,00
abo / groep€7,00
-12€6,00