zondag

28.04.2019

20:15

Podium - Concert

The Scabs

Forty Years - Laatste tickets!

De Boemel in Scherpenheuvel, het zegt je - als je tenminste niet van Scherpenheuvel of omstreken bent - wellicht niets, maar het was de jeugdclub waar de legendarische, oorspronkelijke groep The Scabs veertig jaar geleden een eerste concert speelde.

Vandaag is de beste rockband van het land springlevend! Na een uitgebreide jubileumtournee langs de festivals in de zomer van 2018 volgt in najaar 2019 een theatertour met de toepasselijke titel The Scabs - Forty Years.

Alle publieksfavorieten - die je van a tot z kunt meezingen - passeren de rockrevue: van de debuuthit So Called Friends over Stay en Hard Times tot Don’t You Know, Matchbox Car, Nothing On My Radio en Robbin’ the Liquor Store, She’s Jivin en Turn it Up.

The Scabs brengen in CC Maasmechelen een rockshow die geen fan wil missen. De band heeft voor deze gelegenheid zelfs enkele verrassingen in petto. Je weet het ongetwijfeld: deze groep zit in het hart van vele generaties en de concerten verkopen in sneltempo uit. Dus wees er snel bij!

The Scabs - Forty Years wordt dé jubileumtournee van het jaar.

 

gitaar en zang: Guy Swinnen, Willy Willy en David Piedfort - drums: Frankie Saenen - keys: Patrick Cuyvers - bas: Geert Schurmans - foto: Danny Willems

Locatie Schouwburg
Aanvangsuur20:15
Prijs€28,00
abo / groep€28,00
-26€25,00