maandag

10.12.2018

Scholen - Kleuter- en basisonderwijs

TAL EN THEE

BOOM (2de en 3de kleuterklas)

2de en 3de kleuterklas

In een warm nest, in een boom, in een spannend bos zit een vogel. Een jonge vogel die de vlucht naar het zuiden heeft gemist.
Op de tonen van livemuziek van de folkgroep Naragonia, met doedelzak, sopraansax en accordeon, gaan de seizoenen voorbij. Sofie Vandenabeele tekende de bijbehorende animatiefilm.
Genereus in beeld en muziek, met de klank van blad, tak en eik, houdt Boom het midden tussen een intiem concert en boeiende theatervoorstelling.

Tal en Thee maakt ritmisch gemonteerde, multimediale voorstellingen en verknoopt verschillende disciplines (muziek, animatiefilm, videokunst, (poppen)spel en/of geluidskunst) met mekaar. Tal en Thee bouwt kleine uitgekiende universa: visuele vervoering voor jong en oud.

Duur: 45 min
Toegangsprijs: 3 euro
Aantal: Max: 60 lln
Omkadering: lesmap

Info en reservatie: linda.cesar@maasmechelen.be

spel en concept: Maarten Van Aerschot - livemuziek: Toon Van Mierlo & Pascale Rubens (Naragonia) - animatiefilm: Sofie Vandenabeele - installatie: Mane Verschueren & Maarten Van Aerschot - technisch ontwerp: Johan Vloeberghs - spelcoach:Jelle De Wit - productie: Tal en Thee, Naragonia & Jeugd en Muziek Vlaanderen - met steun van de provincie Vlaams-Brabant & de Vlaamse Overheid - foto: Lieve Boussauw

Locatie Schouwburg
Timing11:00 / 13:30
Prijs€3,00