woensdag

21.03.2018

20:15

Podium - Cabaret & Comedy

Steven Goegebeur

De Man van Morgen

Op een waarlijk schone dag is het genoeg geweest. Op die dag beslist de komiek Steven Goegebeur om het helemaal anders te doen. Vanaf nu zal niets nog hetzelfde zijn en wordt alles, maar dan ook alles, beter. De man van morgen is geboren. En u zal het geweten hebben.

U kent Steven Goegebeur wellicht van de televisieprogramma’s Foute Vrienden, Het Perfecte Koppel en Een Laatste Groet, gepresenteerd door Bart Peeters. Maar Goegebeur werkt ook gestaag aan een mooi comedyparcours. Hij won o.a. de Lunatic Comedy Award (Gent), waarmee hij kanjers als Philippe Geubels, Bert Kruismans en Gunther Lamoot opvolgde. Zijn avondvullende voorstellingen De Geknipte Man! en Man van de Wereld - in 2016 te gast in onze schouwburg - werden erg gesmaakt door pers en publiek.

In zijn derde zaalshow brengt Steven Goegebeur op onnavolgbare wijze het relaas van een man die eindelijk het licht heeft gezien. De Man van Morgen is een wervelende vertelling over hoe om te gaan met ‘de toekomst’. Komt de toekomst ons toe? Moeten we alles plannen of leven we van dag tot dag? En vooral, kunnen we de toekomst veranderen? Volgens de Man van Morgen wel. Verheug u nu al op een bijzonder interessante avond, want uw toekomst zal voorspeld worden!

 

 

 

Is Steven wel een stand-upcomedian? Ik zou hem toch eerder een komische verteller noemen, een man die het niet moet hebben van sneren en oneliners maar een grappig verhaal brengt. Als je het zo bekijkt, leunt hij eerder aan bij Kommil Foo en de Nederlandse cabaretiers dan bij de freewheelende comedians die hij zo bewondert. (…) Deze man zou wel eens een heel breed publiek kunnen bereiken. De Standaard****

Goegebeur hoort tot de absolute top. Gazet Van Antwerpen

i.s.m. Jeugddienst Maasmechelen

spel: Steven Goegebeur - foto: Tine de Wilde

Locatie Schouwburg
Aanvangsuur20:15
Prijs€16,00
+60€15,00
-26 / abo / groep€15,00