zaterdag

03.02.2018

14:00

Podium - Familie

Sprookjes enzo

Lampionaio (vanaf 3 jaar)

Een magische interactieve circustheatervoorstelling

De avond daalt neer over de stad. Het is tijd. Is iedereen klaar? Dan kunnen we beginnen. Luister naar het verhaal van een jongetje dat later lampionaio, lantaarnaansteker, wil worden. Bij zonsondergang steekt hij de nacht aan en net voor zonsopgang dooft hij hem weer uit. Hij brengt licht in de straten en met zijn meterslange benen blijft hij dicht bij de vlammen. Hij zal het verstrijken van de tijd bewaken. Hij is niet bang voor het donker en droomt met de ogen open over schaakspelen en over de slaapwandelende Luna.

En jij, wat wil jij later worden? Lampionaio? We verwachten je: we hebben genoeg lantaarns voor iedereen! Lampionaio is een lichtvoetige en magische voorstelling, spannend en kleurrijk met verrassende circusnummers, bewegende objecten, poppen en livestreamvideo.

spel: Marco Migliavacca, Alice Erlanger, Ilke Teerlinck, Rebecca Rosseel / Pietro Chiarenza - concept: Pietro & Marcello Chiarenza - regie & belichting: Pietro Chiarenza - muziek: Michele Moi - grafisch ontwerp & kostuum: Margot de Group - foto: Rudi Schuerewegen - foto: Rudi Schuerewegen - i.s.m. Cultuurcentrum Asse, met steun van de stad Antwerpen

 

 

Locatie Schouwburg
Aanvangsuur14:00
Prijs€6,00
+60€6,00
-26 / abo / groep€5,00
-12€5,00