zondag

20.11.2022

15:00

Podium - Familie, Podium - Circustheater

Sprookjes enzo

pICcOLo (van 2,5 tot 5 jaar - laatste tickets)

Binnen is buiten, ver lijkt dichtbij, onder is boven …
We verwachten je!
Pak je allergrootste sleutel, zoek het allerkleinste deurtje.
Tel tot drie, doe je ogen open en … wow!


In de kleutervoorstelling pICcOLo word je meegenomen in een wonderbaarlijke wereld, waarin verhoudingen je te grazen nemen, waarin niets is wat het lijkt en alles verandert, terwijl je erbij staat. pICcOLo is een voorstelling van weinig woorden en rijk aan beelden, voor kleintjes die bijna groot zijn, en voor groten die nog een beetje klein zijn.

Sprookjes enzo, het theatergezelschap van Pietro Chiarenza en Maya Van Puymbroeck prikkelt de verbeelding van de allerjongsten met fantastisch objectentheater, magie, acrobatie en circus. Je zag dit unieke gezelschap eerder aan het werk in onze schouwburg met de bekoorlijke producties Lampionaio (2018) en Click! (2020). Ook in deze opvolger staan sfeervolle verbeelding en warme verbinding centraal.

 

Omdat het Kunstendag voor Kinderen is verwennen we je vandaag extra met Poebel vertel, een muzische ontdekkingstocht voor kleuters en ouders.
Poebel is een grote vuilbak propvol verhalen, verrassingen en 1001 mogelijkheden. Een witte en een zwarte doos, doeken in verschillende kleuren, Afrikaanse haarslierten, Chinese eetstokjes … De objecten zetten de kinderen aan tot fantaseren, uitbeelden, bouwen, dansen en luisteren naar vreemde klanken.
Deelname is gratis maar inschrijven via info@ccmaasmechelen.be is noodzakelijk. Er start een workshop om 14 uur en een om 16 uur (duur: 50 min.). Het aantal plaatsen is beperkt!
i.s.m. Bamm.be

spel: Kathleen Ravoet, Pietro Chiarenza - concept & scenografie: Marcello en Pietro Chiarenza - regie, licht: Pietro Chiarenza - muziek: Michele Moi - coproductie: Perpodium met steun van Taks Shelter van de Belgische Federale Overheid - met dank aan CCbe - foto: Rudi Schuerewegen

Locatie Schouwburg
Aanvangsuur15:00
Prijs€8,00
abo / groep€7,00
-12€6,00