zaterdag

28.01.2023

20:15

Podium - Concert

Soulsister

In concert (laatste tickets)

Zet Jan Leyers en Paul Michiels samen op een podium en je krijgt chemie. Wie er al bij was in CC Maasmechelen, weet dat bij deze band de vonken van het podium spatten. Soulsister reeg de hits, o.m. The Way to Your Heart, Through Before We Even Started, Like A Mountain, Tell Me What It Takes, Promises, Ain’t That Simple aan mekaar, tourde ooit met Sting door Europa en haalde de Amerikaanse Billboard Hot 100.

Het parcours dat muziekbroeders Jan Leyers en Paul Michiels sinds het ontstaan van de groep in 1986 aflegden, is indrukwekkend. Met Jan als hart en brein en Paul als lichaam en ziel van de groep bleef hun chemie na al die jaren intact. Tel daarbij de tientallen songs die in ons collectief geheugen zijn gegrift en je beseft pas goed hoe legendarisch Soulsister is.

Na de ‘definitieve’ split in 1995, de eerste voorzichtige reünies en het daverende succes van de 30 jaar Soulsister-tournee die drie jaar geleden in CC Maasmechelen te zien was, zijn Jan en Paul weer helemaal terug.

Als kers op de taart ontving de band in voorjaar 2022 de Lifetime Achievement Award tijdens de uitrijking van de MIA's. Verwacht je aan hits én nieuw werk! Soulsister is terug. En hoe!

zang & gitaar: Paul Michiels en Jan Leyers - band: t.b.c.

Locatie Schouwburg
Aanvangsuur20:15
Prijs€25,00
abo / groep€25,00
-26€25,00