zaterdag

27.11.2021

20:15

Podium - Concert

School is Cool

Things That Don't Go Right

Voor dit evenement heb je een Covid Safe Ticket (CST) nodig. Meer info over CST kan je hier nalezen.

School Is Cool gedijt moeiteloos in de hoogste regionen van de vaderlandse indie-scene. De band creëerde bij elke nieuwe plaat zonder verpinken een andere sound. In 2011 en 2012 niet van Studio Brussel en menig festivalweide te slaan, door de jaren heen ontwikkeld van onbevangen pop-anthems naar stemmige elektro naar rijke, gelaagde rocksongs die terugslaan op de jaren zeventig en tachtig. School Is Cool schuwt de grote melodieën niet en de singles Warpaint, New Kids in Town, Trophy Wall en Run Run Run Run zijn oorwurmen die live uiteenspatten van de energie.

Bij het horen van de hun nieuwste (vierde) album Things That Don’t Go Right, dat in het voorjaar van 2020 werd uitgebracht, is het bijna onmogelijk om niet de vergelijking te maken met Bruce Springsteen én Arcade Fire. Als dat geen compliment is!
De zachte gitaren bouwen op naar de refreinen, waarin de stemmen van Johannes Genard en Hanne Torfs elkaar meer dan perfect aanvullen. School Is Cool heeft zich weer helemaal heruitgevonden en daar zijn wij maar al te blij om!

Kom in alle intimiteit kennismaken met School is Cool die eindelijk in onze schouwburg op het podium staan.

Deze activiteit wordt omwille van Covid-19 verplaatst naar 27 november 2021. Aangekochte tickets blijven geldig.

i.s.m. Jeugddienst Maasmechelen

Johannes Genard: zang en gitaar - Hanne torfs: synts en zang - Michael Lamiroy: viool/gitaar (soms ook keys) - Toon Van Baelen: bas - Matthias Dillen: drums- foto: Thor Salden

Locatie Schouwburg
Aanvangsuur20:15
Prijs€18,00
abo / groep€16,00
-26€16,00