maandag

07.03.2022

20:15

Podium - Theater

Samen veilig van cultuur genieten

Wat je moet weten!

De coronacijfers gaan de goede kant op en de coronabarometer schakelt vanaf 7 maart 2022 naar code geel. Zo verdwijnt onder meer het Covid Safe Ticket in de horeca en vervallen beperkingen voor evenementen. Ook het mondmasker is niet langer verplicht.

We doen er alles aan om je bezoek veilig te laten verlopen en volgen het advies van de overheid en van de sector op de voet.

Lees verder hoe jij samen met het team van CC Maasmechelen kan bijdragen aan een veilige en aangename cultuurbeleving.

MAATREGELEN VANAF 7 MAART

MONDMASKERPLICHT
Vanaf 7 maart is het dragen van een mondmasker niet langer verplicht, ook niet in de schouwburg.

COVID SAFE TICKET (CST)
Vanaf 7 maart wordt het COVID Safe Ticket niet langer gebruikt en dus ook niet meer gescand.

SCHOUWBURG OP 100% CAPACITEIT

De schouwburg van het cultuurcentrum beschikt over een uitstekend ventilatiesysteem en de luchtkwaliteit blijft bij een capaciteit tot 572 bezoekers onder de 900 ppm. De activiteiten in de schouwburg konden in code rood al tot 100% capaciteit gaan.


Blijf op de hoogte Verder houden we je via social media en website op de hoogte van onze plannen. Schrijf je voor de updates in op de nieuwsbrief en volg ons via facebook!
Vragen? Voor alle vragen rond de maatregelen, richtlijnen en de gangbare protocollen kan je contact opnemen met de covid-coördinator van het cultuurcentrum Eef Proesmans via eef.proesmans@maasmechelen.be

TICKETS EN ABONNEMENTEN We vragen je om voor alle activiteiten maximaal online via onze website te bestellen. Dit kan 24 uur op 24 via de ticketlink bij elke activiteit. Een aantal voorstellingen werd omwille van COVID-19 verplaatst. De gekochte tickets blijven geldig. Tickethouders werden gecontacteerd.
Indien je gebruik maakt van een rolstoel geven we je graag een aangepaste plaats. Neem vooraf en zo snel mogelijk contact op met onze balie! Wij doen er alles aan om jou in de beste omstandigheden te ontvangen.

Aantal bezoekers De zaalcapaciteit is afhankelijk van de geldende nationale voorschriften op het moment van de activiteit. Op dit moment kan het cultuurcentrum de schouwburg in volle capaciteit gebruiken. Wij informeren je via onze website en social media over mogelijke aanpassingen.

Ventilatie De luchtverversing via de ventilatie/luchtgroepen in de schouwburg en grote zaal is maximaal ingesteld en buitenlucht wordt mechanisch aangevoerd tijdens de voorstellingen. Na elke voorstelling wordt de infrastructuur natuurlijk verlucht.

Hygiëne We voorzien de nodige maatregelen om een goede hygiëne te waarborgen. Handgel is op verschillende plaatsen in het gebouw beschikbaar. De infrastructuur wordt regelmatig schoongemaakt met bijzondere aandacht voor veelgebruikte contactoppervlakten.

Circulatieplan Een helder circulatieplan laat je toe om het cultuurcentrum op een veilige manier te bezoeken. Onze medewerkers staan in voor een optimale begeleiding van het publiek.

Volg de algemene voorschriften Alle persoonlijke veiligheidsmaatregelen blijven uiteraard van kracht: Blijf thuis als je ziek bent. Was je handen regelmatig met water en zeep. In het kader van contactonderzoek is het mogelijk dat contactgegevens worden opgevraagd.

Locatie
Aanvangsuur20:15