zaterdag

20.11.2021

12:00

Podium - Theater

Samen veilig van cultuur genieten

Wat je moet weten!

Het cultuurcentrum respecteert de kaders die worden opgelegd in het generieke basisprotocol cultuur, de sectorgids professionele kunsten en het horecaprotocol.
U kan voor alle vragen en opmerkingen terecht bij de covid-coördinator van het cultuurcentrum, Eef Proesmans. Ook onze medewerkers zijn goed geïnformeerd en steeds aanspreekbaar bij al je vragen.

VANAF 20.11.2021: NIEUWE CORONAMAATREGELEN

ALGEMEEN
Vanaf zaterdag 20 november verwelkomen we je voor onze activiteiten met een Covid Safe Ticket (CST) en mét een mondmasker.
Het CST is verplicht voor iedereen vanaf 12 jaar en 2 maanden.
Het mondmasker is verplicht voor iedereen vanaf 10 jaar.

Kun je geen Covid Safe Ticket voorleggen bij de ingang? Dan kunnen we je jammer genoeg geen toegang geven tot het cultuurcentrum. Ook als je geen mondmasker draagt, kunnen we geen toegang verlenen.

MONDMASKERPLICHT
Vanaf 20 november wordt iedereen vanaf 10 jaar verplicht om altijd en overal in het gebouw (inkom, ticketbalie, toiletten, exporuimtes, vergaderlokalen, schouwburg, ...) een mondmasker te dragen. In de bar mag het mondmasker enkel af om te eten of te drinken.

COVID SAFE TICKET (CST)
Voor alle voorstellingen in CC Maasmechelen en voor alle klassieke concerten in de Sint-Pieterskerk te Leut is het Covid Safe Ticket verplicht voor iederen vanaf 12 jaar en 2 maanden.
Kocht je reeds tickets voor komende activiteiten? Je ontvangt ook nog per activiteit een mailtje met meer uitleg.


WELKE DOCUMENTEN HEB JE NODIG OM EEN CST-EVENEMENT BIJ TE WONEN IN CCMM?
° Een geldig toegangsticket
° Een Covid Safe Ticket
° Een identiteitskaart of rijbewijs

Gelieve bij aankomst je identiteitskaart en Covid Safe Ticket klaar te houden, zodat het scannen vlot kan verlopen. Indien je deze documenten niet bij hebt, kunnen we je niet toelaten tot het evenement.

HET COVID SAFE TICKET
De toegang tot onze evenementen is enkel mogelijk op vertoon van een CovidSafeBE-ticket (CST) en identiteitskaart, of een Digital Covid Certificate voor mensen die niet in België verblijven. Elke bezoeker ouder dan 12 jaar kan een CST aanvragen. Kinderen jonger dan 12 jaar mogen zonder CST binnen.

Blijf op de hoogte
Verder houden we je via social media en website op de hoogte van onze plannen. Schrijf je voor de updates in op de nieuwsbrief en volg ons via facebook!

Vragen?
Voor alle vragen rond de maatregelen, richtlijnen en de gangbare protocollen kan je contact opnemen met de covid-coördinator van het cultuurcentrum Eef Proesmans via eef.proesmans@maasmechelen.be

TICKETS EN ABONNEMENTEN
We vragen je om voor alle activiteiten maximaal online via onze website te bestellen. Dit kan 24 uur op 24 via de ticketlink bij elke activiteit. Een aantal voorstellingen werd omwille van COVID-19 verplaatst. De gekochte tickets blijven geldig. Tickethouders werden gecontacteerd. Indien je gebruik maakt van een rolstoel geven we je graag een aangepaste plaats. Neem vooraf en zo snel mogelijk contact op met onze balie! Wij hopen van harte dat je in alle vertrouwen opnieuw de weg naar ons cultuurcentrum zal vinden. Wij doen er alles aan om jou in de beste omstandigheden te ontvangen.

Aantal bezoekers
De zaalcapaciteit is afhankelijk van de geldende nationale voorschriften op het moment van de activiteit. Vanaf september kan het cultuurcentrum de schouwburg in volle capaciteit gebruiken. Wij informeren je via onze website en social media over mogelijke aanpassingen.

Mondmasker
Het dragen van een mondmasker is vanaf 10 jaar verplicht overal in het gebouw, ook in de schouwburg.

Ventilatie
De luchtverversing via de ventilatie/luchtgroepen in de schouwburg en grote zaal is maximaal ingesteld en buitenlucht wordt mechanisch aangevoerd tijdens de voorstellingen. Na elke voorstelling wordt de infrastructuur natuurlijk verlucht.

Hygiëne
We voorzien de nodige maatregelen om een goede hygiëne te waarborgen. Handgel is op verschillende plaatsen in het gebouw beschikbaar. De infrastructuur wordt regelmatig schoongemaakt met bijzondere aandacht voor veelgebruikte contactoppervlakten.

Circulatieplan
Een helder circulatieplan laat je toe om het cultuurcentrum op een veilige manier te bezoeken. Onze medewerkers staan in voor een optimale begeleiding van het publiek.

Volg de algemene voorschriften
Alle persoonlijke veiligheidsmaatregelen blijven uiteraard van kracht: · Blijf thuis als je ziek bent. · Was je handen regelmatig met water en zeep. . In het kader van contactonderzoek is het mogelijk dat contactgegevens worden opgevraagd.

Locatie
Aanvangsuur12:00