woensdag

09.02.2022

20:15

Podium - Cabaret & Comedy

Pieter Verelst

Amai

Met keihard positivisme, knotsgekke sketches en ontroerende bespiegelingen treedt comedian en acteur Pieter Verelst de wereld tegemoet. Na het winnen van Cameretten in 2016 tourde hij door Nederland en België met zijn succesvolle debuutvoorstelling Mijn broer en ik, door De Standaard omschreven als ‘briljant absurdisme’ en bekroond met vijf sterren.

In zijn nieuwe voorstelling Amai maakt hij opnieuw gebruik van zijn typerende humor en muzikaal talent. In een avondvullende voorstelling brengt hij hilarische sketches en ontroerende bespiegelingen, waarbij hij inzoomt op zijn generatie, het materialisme in de samenleving, maar ook op liefde, angst en wandelende takken. Want amai. Het is toch allemaal wat.

Pieter is een geweldige acteur, die lekker in zijn energie zit en goed gebruik maakt van zijn atletische lichaam. Soms blaast hij zichzelf op, soms maakt hij zich juist heel klein. Dat geeft zijn voorstelling een prettige dynamiek, die naadloos aansluit op de grillige inhoud. Jury Cameretten Festival (Juryprijs)

Groot komisch acteertalent. Theaterkrant

Veel meer dan grappig … een cabaretvoorstelling die ik niet had willen missen. Theaterparadijs

Briljant absurdisme … zelden was comedy zo spannend en onvoorspelbaar. Niemand wist ons dit seizoen zo in de ban te krijgen als Pieter Verelst, de meest talentrijke Vlaamse cabaretier in lange tijd. De Standaard *****

Dé spannendste performer in de Nederlandstalige comedyscene. Theaterparadijs.nl

Niemand wist ons dit seizoen zo in de ban te krijgen als Pieter Verelst, de meest talentrijke Vlaamse cabaretier in lange tijd. De Standaard ★★★★★

Teaser

Persbericht: Pieter Verelst gastoptreden met de vliegende bompa's op in Belgiums Got Talen

spel en tekst: Pieter Verelst

Locatie Schouwburg
Aanvangsuur20:15
Prijs€16,00
abo / groep€14,00
-26€13,00