zaterdag

23.04.2022

20:15

Podium - Concert

Milow

Unplugged Tour 2022

Voor dit evenement heb je een Covid Safe Ticket (CST) nodig. Meer info over CST kan je hier nalezen.

Sinds Milow in de Benelux doorbrak met You Don’t Know en nadien ook internationaal scoorde met zijn persoonlijke bewerking van de 50 Cent-classic Ayo Technology - meer dan 60 miljoen keer bekeken op YouTube, bijna 70 miljoen keer gestreamd op Spotify - is hij uitgegroeid tot een vaste waarde in Europa. Zijn internationale debuutplaat haalde platina in België, Duitsland en Zwitserland en was goed voor goud in zowel Frankrijk, Nederland als Oostenrijk. Sinds 2011 won Milow maar liefst 12 MIA’s, de belangrijkste prijs die je in België als muzikant in de wacht kan slepen.

Milow was in 2019 ook te zien in het veelbekeken VTM-programma Liefde voor Muziek, waarin hij samen met o.a. Stef Kamil Carlens nummers van collega-artiesten interpreteerde. Met zijn laatste album Lean Into Me keert hij terug naar de pure songwriting en de sound uit zijn beginperiode.

Tijdens zijn concert passeren bekende, minder bekende en gloednieuwe songs de revue. Nummers worden tot de essentie gestript. Wat overblijft zijn uitgepuurde liedjes met nog meer ruimte voor tekst en emotie. Omringd door zijn trouwe muzikale kompanen, zanger-gitarist Tom Vanstiphout - die sinds enkele jaren ook in de vaste liveband van Bryan Ferry speelt - en de fenomenale zangeres Nina Babet, zal Milow in onze schouwburg met zijn warme stem en gouden gevoel voor melodie en harmonie je hart veroveren.

i.s.m. Jeugddienst Maasmechelen

Milow & Tom Pintens: zang  en gitaar - Nina Babet: zang, percussie

Locatie Schouwburg
Aanvangsuur20:15
Prijs€35,00
abo / groep€34,00
-26€32,00