donderdag

28.04.2022

20:15

Podium - Cabaret & Comedy

Michael Van Peel

Welcome to the Rebellion!

Toen Michael Van Peel uitkwam, was Star Wars één jaar oud. De kleine jedi was al tegendraads. Maar vandaag is dwarsliggen ook al mainstream geworden. Tegen wetenschap, vaccins, corona of blanke mannen. Iedereen is wel tegen iets (maar niemand staat nog voor iets). De extremen lopen over en de mainstream droogt op. En alsof dat nog niet genoeg is, staat er alweer een nieuwe generatie verongelijkte kids op om te rebelleren tegen de veertigers van Generation X. Het is genoeg geweest! Tijd voor revolte. Welcome to the Rebellion!

Wie hem in onze schouwburg aan het werk zag, weet het: Michael Van Peel overtuigt met een spervuur van rake, gedurfde en hilarische analyses die op de lachspieren werken. Ook dit seizoen zal het niet anders zijn! De eindejaarsconferences van Michael Van Peel werden bejubeld in de theaters en op tv (en verguisd in de politieke achterkamers). Dit keer duikt hij dieper de tijdgeest in. Geen eindejaars-, maar een meerjarenconference, quoi!

 

 

Geen andere comedian weet de actualiteit zo scherp en intelligent in grappen te vatten. De Standaard*****
Een pijnlijk grappig statement. De Morgen*****
De streken van een standupper, de theatraliteit van een conferencier, de wereldbeschouwing van een columnist en de fluwelen durf van een rebel in kostuum. Cobra****

i.s.m. Jeugddienst Maasmechelen en Neos Maasmechelen

spel en tekst: Michael Van Peel - design: Sam Pauwels - techniek: T10 - foto: Johannes Vande Voorde

Locatie Schouwburg
Aanvangsuur20:15
Prijs€20,00
abo / groep€20,00
-26€18,00