donderdag

28.04.2022

20:15

Podium - Cabaret & Comedy

Michael Van Peel

Welcome to the Rebellion!

Van Peel is terug! Na tien bejubelde eindejaarsconferences, een sabbatjaar en een planetaire pandemie, duikt hij dit keer dieper de tijdsgeest in. Geen eindejaars- maar een meerderjaarsconference vol tragikosmische grappen over de staat van de planeet, de nieuwe generaties en het toenemende verzet tegen… euh... van alles! Tegen wetenschappers, de elite, crocs, corona of blanke mannen… Iedereen is wel tegen iets maar niemand staat nog voor iets. Genoeg! Daar moet dringend tegen gerebelleerd worden. Gelukkig kruipt comedy waar ze niet gaan kan, en huppelt ze waar ze niet kruipen moet. The Farce is strong. Use the Farce! Welkom bij het verzet. Welcome to the Rebellion!

Wie hem in onze schouwburg aan het werk zag, weet het: Michael Van Peel overtuigt met een spervuur van rake, gedurfde en hilarische analyses die op de lachspieren werken. Ook dit seizoen zal het niet anders zijn!

Geen andere comedian weet de actualiteit zo scherp en intelligent in grappen te vatten. De Standaard*****
Een pijnlijk grappig statement. De Morgen*****
De streken van een standupper, de theatraliteit van een conferencier, de wereldbeschouwing van een columnist en de fluwelen durf van een rebel in kostuum. Cobra****

Interview1bvl
Interview2bvl
Interview3bvl
Interview4bvl

i.s.m. Jeugddienst Maasmechelen en Neos Maasmechelen

spel en tekst: Michael Van Peel - design: Sam Pauwels - techniek: T10 - foto: Johannes Vande Voorde

Locatie Schouwburg
Aanvangsuur20:15
Prijs€20,00
abo / groep€20,00
-26€18,00