dinsdag

25.05.2021

20:15

Lezingen - Venster op de Wereld, Vorming - Cursussen, Vorming - Reisreportages

Michael Van Peel Venster op de wereld

Van Peel tot Evenaar

De voorstellingen vanaf 1 maart kun je met stip in je agenda noteren. Ook die ticketverkoop starten we zo snel mogelijk op.

Antwerpen-Dakar per Vespa! Een vrolijke dia-avond gelardeerd met toogfilisofie en tegelwijsheden.

Stand-upcomedian en Vespa-reiziger Michael Van Peel neemt je mee op reis van West-Europa naar West-Afrika, doorheen de uitgestrekte zandvlakten van de Sahara en langs de kronkelpaden in zijn hoofd. Een low-tech reisverhaal over de 10.000 km tussen Antwerpen en Dakar met een 20 jaar oude Vespa, een kaart en een kompas.

Vijftig dagen was hij onderweg, gevuld met eenzaamheid én boeiende ontmoetingen, zandstormen in de Sahara, corrupte grenswachters in Mauritanië, malariamuggen en zompige modderpistes in de brousse van Senegal.

Via omwegen natuurlijk; want de kortste weg is zelden de plezantste.

Deze voorstelling wordt omwille van Covid-19 verplaatst van 13.11.20 naar 17.03.21.
De tickethouders werden via mail verwittigd.

Fragment uit boek

De pers over het boek Van Peel tot Evenaar
Het eigenzinnigste reisboek van het jaar. Het Nieuwsblad¨****
Stikt van de vermakelijke anekdotes. Het Parool
Een jongensboek over een man en zijn Vespa. Een boek dat, net zoals de auteur, overloopt van wijsheid, charisma en flauwe moppen. Mark Coenen, De Morgen

Lieve toeschouwers! Dat het bewogen tijden zijn voor de theatersector, hoef ik jullie niet uit te leggen. Normaal gezien zou ik in CC Maasmechelen een nieuw reisverhaal komen spelen, maar de gebeurtenissen van de voorbije maanden hebben een zware hypotheek gelegd op die nieuwe voorstelling. Daarom heb ik besloten om de try-outs en de nieuwe show te vervangen door een reprise van "Van Peel tot Evenaar", mijn vorige reisverhaal over een trip met de Vespa van Antwerpen naar Dakar.
Bereid u voor op een vrolijke dia-avond gelardeerd met toogfilosofie en tegelwijsheden.
Het is een zot jaar geweest, maar dit gaat gebeuren!  Warme dank voor jullie vertrouwen. Ik heb er zin in om jullie te zien! Met vrolijke groeten, Michael

 

Info UiTPAS

tekst en spel: Michael Van Peel - techniek: T10 - management: Caroline Lanoye

Locatie Schouwburg
Aanvangsuur20:15
Prijs€16,00
abo / groep€15,00
-26€14,00