vrijdag

25.01.2019

20:15

Podium - Concerten

Mich Walschaerts zingt

Een bezwerende avond Nederlandstalige muziek

Mich Walschaerts is al zo'n slordige dertig jaar de helft van het succesduo Kommil Foo. Nu laat hij broer Raf tijdelijk thuis en bijt hij zich vast in de strafste Nederlandstalige liedjes.

Speciaal voor 25 Jaar Nekka-Nacht gaat Mich Walschaerts in de uitgebreide muzikale geschiedenis op zoek naar de strafste Nederlandstalige songs: niet de grote hits, eerder de minder bekende eigenzinnige en weerbarstige pareltjes. Goeie nummers natuurlijk, bij voorkeur fantastische nummers!

Mich kleedt ze uit tot op het bot, steekt ze in een nieuw jasje en laat ze respectvol schitteren. Van intiem tot rock over jazz, met een zwak voor het pure levenslied en met ontroerende verhalen en anekdotes als bonus.

Mich Walschaerts, geruggensteund door vier topmusici, doet wat hij het liefst doet, de ziel uit z’n lijf zingen. Uiteraard met respect voor het origineel - maar wat had u gedacht - ingekleurd op zijn eigen onnavolgbare wijze.

Nestel u in het pluche en geniet van een bezwerende trip doorheen 25 jaar fascinerende Nederlandstalige muziek.

 

Op 30 november stelde Mich zijn nieuwe project ZINGT voor in Culture Club (Radio1).
Dit kan je herbeluisteren via Culture Club interviewt Raf Walschaerts herbeluister vanaf 00:24:50 : Mich over ZINGT

Mich Walschaerts: zang - Wouter Berlaen: bas - Senne Guns: toetsen - Bruno De Groote: gitaar - Cesar Janssens: drums - Raf Walschaerts: coach - Koen Bellens: licht en geluid - Caroline Lanoye/ Nekka: productie - Thomas Dhanens: foto

Locatie Schouwburg
Aanvangsuur20:15
Prijs€20,00
+60€19,00
-26 / abo / groep€17,00