maandag

25.09.2017

14:00

Podium - Film

La La Land Cinématinee

Damien Chazelle - 2016

Winnaar Golden Globe voor Beste Musicalfilm of Komedie

Mia droomt ervan actrice te worden in Hollywood. Tussen het serveren van koffie door rent ze van de ene auditie naar de andere. Jazzmuzikant Sebastian speelt piano in sjofele clubs om de eindjes aan elkaar te knopen en droomt van een eigen jazzclub. Voor beiden lijkt het leven waarop ze hopen, ver weg. Het lot brengt deze dromers samen, maar is hun liefde bestand tegen de verleidingen en de teleurstellingen van het hectische leven in Hollywood?

Met 14 Oscarnominaties evenaart de sprankelende musical La La Land van regisseur Damien Chazelle het record van klassiekers als Titanic en All About Eve. Het speelplezier spat van het scherm in een overweldigende kleurenpracht. De filmpers is unaniem lovend over deze heerlijke feelgoodmusical. En het publiek? Dat loopt op wolkjes naar buiten.

La La Land wordt vertoond onder de noemer cinématinee en maakt deel uit van het cultureel aanbod voor senioren. Cinématinee is een organisatie van de cultuurdienst, dienstencentrum De Bolster, het cultuurcentrum, vtbKultuur, Davidsfonds en de seniorenadviesraad.

Voor een zitje betaalt u 4 euro, inclusief een drankje. 

 

 

 

Mocht het nog iets betekenen, dan zouden we La La Land als een meesterwerk omschrijven, even briljant als geniaal. De Morgen

Maar je moet geen musicalfan zijn om voor de bijl te gaan. La la land is immers geen goedkope medley van hits à la Mamma mia!, maar een vijfsterrenfilm met zoveel liefde en lef gemaakt dat het aanstekelijk wordt. De Standaard

Locatie Schouwburg
Aanvangsuur14:00
Prijs€4,00
+60€4,00
-26 / abo / groep€4,00