maandag

15.06.2020

10:00

Expo - Beeldende Kunsten

KUNSTUITUWKOT!

14 creatieve zielen gezocht

CC Maasmechelen zoekt 14 creatieve zielen om te participeren aan een uniek en verbindend vlaggenproject met het thema HOOP.

Wil jij je kunstzinnige vlag vanaf einde augustus zien wapperen in onze gemeente? Stuur dan voor 3 juli een mailtje naar info@ccmaasmechelen.be en vertel ons waarom jij de geknipte persoon bent om deel te nemen aan dit project.

Een project rond het thema HOOP
· De gemeente Maasmechelen wenst met dit thematisch project een sterke positieve en hoopvolle toekomstvisie uit te dragen.
· De positieve beeldvorming van Maasmechelen en haar inwoners staat centraal.
· De vlaggen wapperen vanaf eind augustus overal in Maasmechelen en symboliseren de start van een nieuw inspirerend cultuurseizoen en schooljaar.
· Tijdens feestelijke gebeurtenissen worden de vlaggen gehesen.
· Van elk geselecteerd vlagontwerp wordt in september een exemplaar getoond in een fascinerende tentoonstelling in de polyvalente zaal van het cultuurcentrum.

Ook tal van creatieve verenigingen participeren.

Technische gegevens voor de maker
· Jouw ontwerp heeft afmetingen van 13,5cm breed bij 40cm hoog. Deze maten moet je zeker aanhouden. De opmaak wordt uiteindelijk vergroot tot 30 cm breed en 90 cm hoog
· Indien je bestanden aanlevert met foto’s en/of tekst doe je dat in de hoogst mogelijke resolutie (minstens 300dpi), in PDF, JPEG OF EPS
· Indien je lettertypes gebruikt, maak je er lettercontouren van of lever je de lettertypes mee aan
· Tekeningen of schilderijen op papier worden door ons gescand op hoge resolutie.

Timing
· Bevestig voor 3 juli je deelname via mail aan info@ccmaasmechelen.be.
· Lever je ontwerp aan op 4 of 5 augustus in CC Maasmechelen (aan het onthaal). Je kan dit ook digitaal (PDF, JPEG OF EPS in hoge resolutie, minstens 300dpi) doen via info@ccmaasmechelen.be.
· Er worden 14 verschillende vlaggen geproduceerd. Bij meer dan 14 inzendingen wordt er door een jury een selectie gemaakt. Makers met een link met Maasmechelen krijgen voorrang in de selectie.
· Na het digitaliseren kunnen de makers vanaf 17 augustus beschikken over het originele ontwerp.
· Vanaf 24 augustus zijn de vlaggen overal in Maasmechelen te bewonderen.

kunstuituwkot-concept-en-technische-info-makers.pdf

Locatie
Timing10:00