dinsdag

08.02.2022

19:30

Vorming - Cursussen

Korte keten: wat en hoe

met kookworkshop

Weet jij waar de maaltijd op je bord vandaan komt? Waarom is het belangrijk dat je dat weet? Hoe belandt het voedsel van de boer tot op je bord? Wat kan jij doen om de weg tussen producent en consument zo kort mogelijk te houden? We bekijken hoe je, bij jou in de buurt, de ‘keten’ zo kort mogelijk kan houden. De tweede samenkomst koken we samen volgens de principes van de korte keten. 

datum: 8 en 22 februari 2022 (2 dinsdagen) van 19.30 tot 22(30) uur
prijs: 28 euro (inclusief ingrediënten kookworkshop)
begeleiding: Christel Vanderheyden, Sigurya
organisatie: CC en Avansa Limburg
meebrengen: snijplankje en mesje (sessie 2)

foto: Martin Winkler

Locatie Cultuurcentrum
Timing19:30
Prijs€28,00