zondag

24.11.2019

15:00

Podium - Familie

Kapitein Winokio

15 Jaar Handjes Draaien (vanaf 3 jaar)

Dit weekend is het feest! Met toeters en bellen opent het vernieuwde cultuurcentrum zijn deuren. En dan mogen vooral onze jongste bezoekers niet ontbreken. Dus, aan alle 3-plussers: aandacht! Voor jullie is er een fantastische voorstelling in het vooruitzicht, waarvan je o zo happy wordt. Of wat dacht je van de nieuwste spruit van Kapitein Winokio, die 15 jaar Handjes Draaien, koekebakkevlaaien te vieren heeft?

Vijftien jaar liedjes zingen met Mevrouw de Poes en zijn muziekmatrozen! De kapitein staat ’s morgens op - zingt een liedje, poetst zijn tanden - zingt een liedje, eitje ontbijtje - zingt een liedje, beetje varen … Voor alles wat hij doet, verzint de Kapitein een melodietje. Kan jij dat ook? Kom, zing, dans, lach en vier met ons mee!

Omdat de Kapitein vandaag iets te vieren heeft, en het cultuurcentrum ook, bieden wij klein en groot een sprankelende receptie aan!

 

Klik op de foto voor trailer!

van en met: Winok Seresia: Kapitein Winokio - Marie-Anne Coppens: Mevrouw de Poes - Ivan Smeulders: Ivanov, hoofdmuziekmatroos - David Piedfort: Sterkevoet, gitaren - Peter Pask: Petrolium, basgitaren - Karel De Backer: Karlito Bakermat, drum - regie: Dimitri Leue - geluidsontwerp: Pierre Leconte - Sonoro - lichtontwerp: Michel Jacobs - Popshop

Locatie Schouwburg
Aanvangsuur15:00
Prijs€12,00
abo / groep€10,00
-12€8,00