vrijdag

03.12.2021

20:15

Podium - Cabaret & Comedy

Kamal Kharmach

Mag ik even 2021 - Eindejaarsconference (uitverkocht)

Voor dit evenement heb je een Covid Safe Ticket (CST) nodig. Meer info over CST kan je hier nalezen.

In 2019 bracht Kamal Kharmach zijn eerste eindejaarsconference, met verbluffend succes. Dat bleek uit een resem uitverkochte shows, goed voor 20.000 enthousiaste bezoekers en een oudejaarsuitzending op Canvas, die door meer dan 800.000 mensen werd bekeken. Kan tellen als debuut voor een nieuwbakken conferencier!

Terugkijkend op een jaar waarin het Amerikaanse Capitole werd bestormd, de drugsmaffia werd ontmaskerd en kappers een essentieel beroep werden, belooft ook deze nieuwe eindejaarsconference een klepper van formaat te worden. Wil je Kamals hilarische kijk op de Rode Duivels tijdens het EK, onze prestaties op de Olympische spelen en de vaccinatiechaos kennen? Twijfel dan niet langer en reserveer snel  je tickets voor een nieuwe, snedige, scherpe en hilarische terugblik op 2021.

Indien je Kamal Kharmach nooit live aan het werk zag, kan je hem kennen van één van zijn vele passages bij o.a. De Slimste Mens, Het Collectief Geheugen, De Drie Wijzen, Everybody Happy en Q-Music. Vijf jaar geleden overtuigde hij jury en publiek tot in de finale van Humo’s Comedy Cup, om vanaf 2017 te toeren met zijn erg succesvolle debuutshow De Schaamte Voorbij, die ook in onze schouwburg te zien was. Die lijn zette hij overtuigend verder met zijn schitterende eerste eindejaarsconference, die de lovende recensies aan elkaar reeg.

Mag ik even 2021 wordt nog actueler, relevanter en grappiger!

Deze activiteit wordt omwille van Covid-19 verplaatst naar 3 december 2021. Aangekochte tickets blijven geldig.

i.s.m. Jeugddienst Maasmechelen

spel en tekst: Kamal Kharmach - foto: Ellie Van den Brande

Locatie Schouwburg
Aanvangsuur20:15
Prijs€17,00
abo / groep€16,00
-26€16,00