vrijdag

10.11.2017

20:15

Podium - Cabaret & Comedy

Kamal Kharmach

De schaamte voorbij

De humor in de ellende zien, Kamal kan het als de beste. - VRT Nieuws

Kamal Kharmach charmeerde met zijn zelfrelativerende en soms verlegen stijl zowel de jury als het publiek tijdens de finale van Humo’s Comedy Cup 2014. Hij had toen amper een jaar als stand-upper op de teller staan, maar dat leverde de immer sympathieke en energetische speler passages op in o.m. Mag ik u kussen, Van Gils en Gasten en 1000 Zonnen. Bovendien was hij ook te zien op het witte doek, in de film Everybody Happy van Nic Balthazar.

Voor zijn eerste avondvullende show staat de ex-teddybeer scherper en is hij lichter (min 120 kilogram! ) dan ooit, maar aan aaibaarheid heeft hij niet ingeboet. Kamal is geen ‘angry young man’, maar een positivo met humor als enige wapen om zijn publiek met de neus op de maatschappelijke wantoestanden te drukken.

In De schaamte voorbij tracht hij ook de talrijke veranderingen in zijn persoonlijk leven bij te benen. Hij vergelijkt zijn huidige situatie met vroeger en probeert tegenstrijdigheden een plaats te geven. Want hoe kan je een succesvolle BV spelen, als je ouders je toch liever zagen lesgeven? Onzekerheid en perfectionisme zijn in onze huidige samenleving zeker geen cadeau, maar laat dat nu net een uitstekende voedingsbodem zijn voor deze fantastische voorstelling!

i.s.m. Jeugddienst Maasmechelen

spel, tekst en concept: Kamal Kharmach - regie: Peter Schoenaerts - foto: Ellie VdB

Locatie Schouwburg
Aanvangsuur20:15
Prijs€16,00
+60€15,00
-26 / abo / groep€15,00