zaterdag

23.02.2019

20:15

Podium - Concert

Jasper Steverlinck

Night Prayer Tour

Jasper Steverlincks stem is angeliek, betoverend en in staat om diep te ontroeren. Naast aanvoerder van hitlijsten (zijn versie van Life on Mars van David Bowie stond wekenlang op één) is hij ook een musician’s musician: talloze collega’s werden van het paard gebliksemd, toen ze hem voor het eerst hoorden zingen.

Jasper Steverlinck gaat op zijn nieuwe plaat Night Prayer terug naar de essentie: zijn unieke stem. Geen weelderige arrangementen, technologische snufjes of hippe beats. Op Night Prayer draait het uitsluitend om zijn gerijpt schrijftalent en fantastische stem in de puurste, meest directe vorm.

Jasper Steverlinck zong op Night Prayer elk nummer in één take in. Zonder trucs, knip- of plakwerk. Luister naar het bloedstollende That’s Not How Dreams Are Made of probeer onbewogen te blijven bij Here’s To Love, Need Your Love, Broken of Night Prayer. Het zal je niet lukken, want je luistert naar iemand die het aandurft om zichzelf helemaal bloot te geven, waarbij de authenticiteit uit de luidsprekers spat.

Zijn nummers zijn ijzersterk, herkenbaar en tijdloos. Vaak horen we de rauwe emoties in zijn stem, maar ondanks de donkere ondertoon hier en daar schemert er altijd hoop door. Here’s to love in loveless times.

Laat je raken door de prachtige, tijdloze muziek van Jasper Steverlinck en besef dat je naar één van dé concerten van het jaar luistert.

 I.s.m. Rotary Lanaken-Maasland  

i.s.m. Jeugddienst Maasmechelen

Jasper Steverlinck: zang en gitaar - Valentijn Elsen: piano - foto: Charlie De Keersmaeker

Locatie Schouwburg
Aanvangsuur20:15
Prijs€30,00
abo / groep€30,00
-26€27,00