vrijdag

06.05.2022

20:15

Podium - Cabaret & Comedy

Jan Jaap Van der Wal

NIEUWE DATUM! III-ième

Nieuwe datum! De show wordt verplaatst van 21.01.22 naar 6.05.2022. Alle ticketshouders werden via mail op de hoogte gebracht. 

Vlaanderen viel de afgelopen jaren als een blok voor de immer sympathieke Nederlandse stand-upcomedian, cabaretier en televisiepresentator Jan Jaap Van der Wal.

Een uitverkochte theatertournee, opvallende passages in Café Corsari en de Advocaat van de Duivel maakten van hem al snel een BV. Als jurylid in De Slimste Mens valt hij op door z’n verbaliteit en intelligentie.

Jan Jaap Van der Wal staat nu opnieuw in de theaters met een korte en krachtige tournee. Hij is een beetje ‘zot’ van België. En die liefde is wederzijds. Jan Jaap woont in Antwerpen, een ideale uitvalsbasis om met nuchtere Hollandse blik de gang van Vlaamse zaken onder de loep te nemen.

Na twee seizoenen Vlaanderen in De Ideale Wereld gefileerd te hebben, trakteert hij ons nu weer live op zijn visie en bedenkingen. Na De Nieuwe Belg en Schoon is het tijd voor zijn III-ième.

Deze vluchteling is een blijver. Het Nieuwsblad
Jan Jaap van der Wal mikt hoog in zijn derde ‘Vlaamse’ show. Het is zijn beste tot nu toe. De Standaard****
Troisième is zijn beste Vlaamse show tot dusver. Ambitieus, meer dan comedy en een spiegel zoals ‘autochtone’ comedians hem zelden durven ophouden voor ons. Het Nieuwsblad ****

Recensie De Standaard -> https://bit.ly/janjaapvanderwal-de-standaard
Recensie Het Nieuwsblad -> https://bit.ly/janjaapvanderwal-het-nieuwsblad
Recensie Knack Focus -> https://bit.ly/janjaapvanderwal-knack-focus
Interview BRUZZ -> https://bit.ly/janjaapvanderwal-bruzz

i.s.m. Jeugddienst Maasmechelen 

spel en tekst: Jan Jaap Van der Wal - foto: Janita Sassen

Locatie Schouwburg
Aanvangsuur20:15
Prijs€18,00
abo / groep€17,00
-26€17,00