dinsdag

27.03.2018

Scholen - Kleuter- en basisonderwijs

HET LAAGLAND

DE KLEINE COWBOY

2de en 3de kleuterklas

Ooit, niet zo lang geleden, woonde er een kleine cowboy in onze streken. Boy heette hij. Een doodnormale jongen op een doodnormale boerderij. Met koeien en emmers, wilde katten, veel gras en minstens zeven sloten. En één bijzondere koe, de knuffelkoe Cow. Maar plots was Cow verdwenen … of toch niet? Kijk ginds, op de tractor van de knecht! Boy trekt zijn stoutste laarzen aan en gaat achter Cow aan, naar Amerika. Grasland verandert in woestijnzand. Auto’s verdwijnen, postkoetsen verschijnen. Hier en daar galoppeert een bankovervaller voorbij.

De Kleine Cowboy is een avonturenverhaal met stoere cowboys, zingende cactussen, een zanderige soundtrack, live geluidseffecten en kampvurige liedjes.

Het Laagland uit Nederlands Limburg speelde eerder successen als Robin Hood, Meester van de zwarte molen en recent Wim is weg en Bezoek voor Beer. Nu kijken we opnieuw uit naar deze kleuterwestern voor kleine cowboys en grote bandieten.

Duur 55 min + Meet & Greet
Toegangsprijs 3 euro
Aantal 200 lln
Omkadering lesmap

lesbrief

 

info en reservatie: linda.cesar@maasmechelen.be

spel: Gijs Nollen en Folmer Overdiep - concept en regie: Lennart Monaster - dramaturgie: Ludo Costongs - geluid: Joris Erwich - foto: Gregor Ramaekers

Locatie Schouwburg
Timing10:30 / 13:30
Prijs€3,00