woensdag

16.06.2021

20:15

Podium - Concert

Herman van Veen

76 - Dat kun je wel zien dat is hij.. (uitverkocht)

Opeens, totaal onverwacht, contacteert Herman van Veen het cultuurcentrum van Maasmechelen met de vraag of hij zijn nieuwe show in onze schouwburg mag inspelen, voor 200 bezoekers in veilige omstandigheden. CC Maasmechelen opent zijn deuren uitzonderlijk graag om voor de zomer weer eens samen met ons publiek te genieten van livemuziek, om vanaf september weer volop met een cultuurprogramma van start te gaan.

Herman van Veen is in zijn genre volstrekt uniek. Geen Nederlandse artiest wordt zo gevierd in de internationale theaters als deze Utrechtse duivelskunstenaar. Herman van Veen speelt viool, zingt, componeert, schrijft, acteert, regisseert, schildert en is de geestelijke vader van de wereldberoemde stripfiguur-eend Alfred Jodocus Kwak. Hij reist met zijn voorstellingen de wereld rond: van L’Olympia in Parijs, Carré in Amsterdam tot Carnegie Hall in New York. Op 24 januari voegt hij hier opnieuw CC Maasmechelen aan toe.

Zijn fenomenale concert in januari 2020 zindert nog na. Het wordt onverwacht een voorstelling om naar uit te kijken! Bestel snel je tickets om erbij te zijn.

Toen kwam aan het einde van onze Belgische tour dat wereldwijde virus en weken we uit naar huis en wuifden we naar kinderen voor ramen. Gingen we beetje voor beetje en toen toch maar weer niet weer wel naar buiten. Zingen, spelen voor een handvol durvers in de zalen en de zaaltjes. Tot ook dat niet meer mocht.

Nu het weer wel met mate mag, nemen wij onze Nederlandse tour terug op en komen wij alsnog, om het vieren in te halen, samen met Kees Dijkstra, Jannemien Cnossen, Wieke Garcia en Edith Leerkes naar de Nederlandse theaters en totaal onverwacht ook even de grens over naar ons geliefd Cultuurcentrum Maasmechelen. We gaan elkaar zien! Kijk ernaar uit, Herman van Veen

90 min. zonder pauze

Het concert wordt in coronaveilige omstandigheden georganiseerd voor maximaal 200 personen. Maximaal tickets voor een bubbel van 4 personen. Het dragen van een mondmasker is verplicht gedurende het hele verblijf in CC Maasmechelen.

Met en door Herman van Veen, Edith Leerkes: compositie en gitaar - Jannemien Cnossen:  viool en zang - Wieke Garcia: harp, percussie, zang - Kees Dijkstra: bas, toetsen - productie: Harlekijn Holland - foto: Max Koot

Locatie Schouwburg
Aanvangsuur20:15
Prijs€38,00