zaterdag

24.10.2020

14:00

Podium - Familie, Podium - Circustheater

Grensgeval i.s.m. aifoon

Murmur (vanaf 4 jaar) - Uitverkocht!

Murmur is een acrobatische voorstelling waarbij het publiek rond het speelvlak zit en van dichtbij betrokken wordt. Een circusartiest beweegt zich met behulp van koorden en luidsprekers op indrukwekkende wijze doorheen de ruimte. Overal klinken natuurgeluiden. Plots beginnen ook de rugzakjes van het publiek te zoemen. Alles en iedereen wordt deel van een wervelwind van geluid in een luidsprekerlandschap. Fluisterend, murmelend, brommend, kabbelend en ruisend.

Na de succesvolle voorstelling Plock! (2017), waarbij kindjes in witte pakken deelnamen aan een schilderfestijn, werken de makers van Grensgeval opnieuw met kompanen Camiel Corneille en Stijn Dickel samen. Dit resulteert in aanstekelijk circus- en geluidstheater voor alle zintuigen! 

aifoon en Grensgeval werden met Murmur geselecteerd voor de Roel Verniers Prijs op het Theaterfestival en CircusNext, een prestigieuze wedstrijd voor opkomend circustalent.

 

Een dansante symfonie voor een acrobaat, twee speakers, een tiental geluidsdoosjes en bijzondere rugzakken: ‘Murmur’ zoekt de grens op tussen acrobatie en geluid. De nieuwe kleutervoorstelling van Grensgeval is een artistiek waagstuk dat even spannend voor kinderen als voor volwassenen is. Circusmagazine

Onze voorstellingen verlopen volledig coronaproof met inachtname van alle preventiemaatregelen. In de schouwburg is tussen de bubbels voldoende afstand. Kom en geniet van deze verbluffend acrobatische voorstelling!

acrobatie: Camiel Corneille - concept: Hanne Vandersteene, Mahlu Mertens, Stijn Dickel - regie: Hanne Vandersteene en Mahlu Mertens - dramaturgie: Mieke Versyp - geluidscompositie: Stijn Dickel (aifoon) - softwareontwikkeling: Tim De Paepe - lichtontwerp: Geert Vanoorlé - hardware: Jeroen Vandesande - kostuums: Dorine Demuynck - foto: Bart Grietens - coproductie: aifoon, Dommelhof/Theater op de Markt, CTakt, MiraMiro, De Grote Post - met steun van De Vlaamse Overheid, Stad Gent, Circuscentrum, Circusnext, Sabam for Culture - met dank aan Sterre De Vresse, Ward Mortier, Camille Paycha

Locatie Schouwburg
Aanvangsuur14:00
Prijs€8,00
abo / groep€7,00
-12€6,00