donderdag

08.03.2018

14:00

Podium - Secundair onderwijs

fABULEUS & 7 Limburgse cultuurcentra

SNAP XL (2de graad SO)

Een vonk. Een energiebom. Een trance. Met SNAP XL maakt de jonge choreografe Talitha De Decker een ongegeneerd positieve en toegankelijke dansproductie voor iedereen. Ze boort de kern van het dansplezier aan, dat ontvlamt op de vette beats van 90’s-muziek. Combinaties van eenvoudige discobewegingen vloeien samen tot hypnotiserende structuren.

Op de dansvloer dansen 14 krachtige jongeren op de muziek van de 90’s, die ze vooral kennen van de recente Pokémon-revival.

SNAP XL is een unieke podiumkans voor jong talent in Limburg. Deze productie van het Leuvense dans- en theaterhuis fABULEUS wordt gedragen door 7 Limburgse cultuurcentra: C-Mine cultuurcentrum (Genk), CCHA (Hasselt), CC MUZE (Heusden-Zolder), CC Casino (Houthalen-Helchteren), CC De Adelberg (Lommel), CC Maasmechelen en CC de VELINX (Tongeren).

SNAP XL doorkruist onze provincie en staat eveneens op het podium in Antwerpen en Leuven. 

Duur: ± 60 min.
Toegangsprijs: 6 euro
Max: 230 lln
Educatieve omkadering

 

info en reservatie: linda.cesar@maasmechelen.be

dans: Maxine Bantje, Nikita Calatabiano, Lotte Curinckx, Lenny Gaethofs, Domien Huybrechts, Amina Iddrisu, Britt Lemmens, Ianthe Maes, Gus Philips, Lien Sodermans, Louis Staquet, Rob Vanderoost, Liene Verwimp en Kaatje Vranken - choreografie: Talitha De Decker – assistentie: Piet Van Dycke - coaching: Natascha Pire - dramaturgie: Peter Anthonissen - muziek: Benjamien Lycke - scenografie: Oona Sauwens - productie: fABULEUS - coproductie: de cultuurcentra van Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Lommel, Maasmechelen en Tongeren - met de steun van de provincie Limburg 

Locatie Schouwburg
Aanvangsuur14:00
Prijs€6,00