zondag

17.03.2019

16:00

Podium - Familie

Esmé Bos & Bart Voet

wiegelied (2,5 tot 5 jaar)

Een hartverwarmend slaapliedjesconcert voor de allerkleinsten

wiegelied is een heerlijk intiem concert voor peuters en kleuters, met de mooiste slaap- en wiegeliedjes van over de hele wereld.

Esmé Bos & Bart Voet verzamelden voor wiegelied de eerste liedjes die speciaal gezongen worden voor de jongste kindjes. Moeders en vaders over de hele wereld zingen ze voor hun kinderen en soms voor elkaar. Liedjes van bij de bron. Liedjes die ertoe doen.

De fijne combinatie van zangeres Esmé Bos en muzikant Bart Voet zorgt voor een gewaardeerde muzikale wereld: puur, ontroerend, authentiek en ontwapenend.

De mooiste wiegeliedjes van hier en elders zijn ook uitgebracht op cd en in boekvorm, mooi geïllustreerd door Martijn Van Der Linden, waardoor mama’s, papa’s en kindjes nog lang kunnen nagenieten.

Esmé Bos werkt hard en dat hoor je, precies omdat je het niet hoort. Omdat het, dankzij het harde werk, helemaal vanzelf lijkt te gaan. Ze opent haar mond en tovert net als La Poppins de wereld in slaap met de niet mis te verstane boodschap om toch vooral wakker te blijven. De Standaard

Esmé Bos is wereldtop van bij ons. Een stem uit de duizend. Ze voegt warme weldaad toe aan de dagen. Je vraagt je af of het wel werelds is wat je hoort. De Standaard

OMRUILVOORDEEL UiTPAS-punten: GRATIS TICKETS!
Wanneer je één ticket koopt voor deze voorstelling, ontvang je het tweede ticket gratis in ruil voor 20 punten op je UiTPAS-spaarkaart!
Tickets minstens 3 dagen voor de voorstelling af te halen op het secretariaat van het cultuurcentrum. je kunt ook een mail met je UiTPASnummer sturen naar info@ccmaasmechelen.be. Voor deze actie kom je eveneens in aanmerking met de UiTPAS verhoogde tegemoetkoming.Je betaalt dan 1,2 euro voor je ticket. Het aantal gratis tickets is beperkt, wacht niet te lang.

zang en percussie: Esmé Bos - gitaar, loopstation & zang: Bart Voet - techniek: Geert De Wit - m.m.v. C-mine cultuurcentrum, Laika, Beeldsmederij De Maan - foto: Paulien Verlackt

Locatie Schouwburg
Aanvangsuur16:00
Prijs€6,00
abo / groep€6,00
-26€6,00