zaterdag

23.03.2019

20:15

Podium - Cabaret & Comedy

Erhan Demirci

Wa Make?

Erhan Demirci werd geboren in Beringen en groeide samen met zijn broers en zussen op in Ham. Tijdens zijn studentenjaren experimenteerde hij al met comedy. Zijn finaleplaats op de Culture Comedy Award 2009 én de juryprijs van de 123 Comedy Award 2010 maakten van hem een grote belofte binnen het Vlaamse comedyland. Van deze man gaan we nog horen opperde De Standaard en Erhan Demirci loste die verwachting meteen in.

Vorig seizoen zag je zijn eerste avondvoorstelling Komt Goed! in onze schouwburg en onze kaakspieren doen nog pijn van het lachen. Dit smaakte naar meer en daarom komt Erhan dit seizoen met zijn nieuwe show Wa Make?.

Ooit al eens verdwaald in een Limburgse cité? Dan is Wa make? waarschijnlijk het eerste wat je hoorde. Wa make? is de meest gestelde vraag tussen vrienden en buren. Het betekent: Hoe gaat het? Wat ben je aan het doen? Of gewoon, heb je eigenlijk al werk? Het antwoord is meestal Goeie, en met u?

Maar, zeggen we wel altijd hoe het écht met ons gaat? Erhan Demirci onderzoekt in deze show hoe we met elkaar omgaan. Is dit in West-Vlaanderen anders dan in Limburg? Gedragen wij ons op café anders dan op het werk? Welke rol spelen we in het dagelijkse leven? Of, is deze tekst maar een uitleg om te zeggen: Ga zitten en luister, we gaan gewoon wa lachen!

Voorprogramma: Tom Cools 

 

 

Recensie De Standaard****

We zijn weer een topcomedian rijker. De Standaard****

I.s.m. Jeugddienst Maasmechelen

tekst en spel: Erhan Demirci - regie: Han Coucke - foto: Pieter Verhaeghe

Locatie Schouwburg
Aanvangsuur20:15
Prijs€14,00
abo / groep€13,00
-26€12,00