vrijdag

27.10.2017

20:15

Podium - Cabaret & Comedy

Erhan Demirci

Komt goed!

Erhan Demirci werd geboren in Beringen en groeide samen met zijn broers en zussen op in Ham. Tijdens zijn studentenjaren experimenteerde hij al met comedy. Zijn finaleplaats op de Culture Comedy Award 2009 én de juryprijs van de 123 Comedy Award 2010 maakten van hem een grote belofte binnen het Vlaamse comedyland. Van deze man gaan we nog horen opperde De Standaard en Erhan Demerci loste die verwachting meteen in.

In zijn allereerste avondvoorstelling Komt Goed! vermijdt deze rasechte gastarbeiderszoon geen enkel onderwerp - zijn eigen vertrek van het harde Limburgse dorpsleven naar het nog hardere ‘Brusselse gettoleven’ nog in het minst. Zijn de thema’s politiek en integratie al zeer inspirerend, het alledaagse leven van de gemiddelde Belg frappeert hem nog meer.

Erhan Demerci gunt ons een fascinerende blik achter de schermen van de hoofdstad, onthult de geheimen van de straat en vertelt op hilarische wijze hoe we als Vlaming het best in Brussel kunnen overleven. Kritisch, scherp, maar altijd positief. Dat komt goed!

Erhan Demirci trad gedurende twee jaar op in het voorprogramma van Han solo en hij was vaste gast in De Rotonde, Start je Dag op Radio 2, Café Corsari op Eén en Nuff Said op Canvas. Zijn Sorry-filmpje werd op Canvas een echte internethit.

Voorprogramma: Latif Ait (Het bewijs dat zelfs een Limburger en een Antwerpenaar vrienden kunnen zijn!)

Recensie DeStandaard****

Interview Belang van Limburg

Interview Focus Knack

 

 

We zijn weer een topcomedian rijker. De Standaard****

i.s.m. Jeugddienst Maasmechelen

tekst en spel: Erhan Demirci - regie: Han Coucke - foto: Tom Bertels

Locatie Schouwburg
Aanvangsuur20:15
Prijs€14,00
+60€13,00
-26 / abo / groep€12,00