zaterdag

09.02.2019

20:15

Podium - Cabaret & Comedy

Els De Schepper

Els de Schepper heeft besloten er geen eind aan te maken - avant-première

Els de Schepper heeft een besluit genomen. Ze zal blijven léven. En hoe! Vanaf nu gaat Els zich enkel amuseren. Al heeft het leven de afgelopen jaren geregeld dikke kletsen uitgedeeld en al weet ze soms niet waartoe die hebben gediend. Eén ding staat als een paal boven water: Els lééft met veel goesting. En ze wil ook jou aansteken!

Dat zal ze trouwens niet in haar eentje doen. Zo krijgt ze hulp van de legendarische Rita uit Gent, die dit keer haar immer optimistische, maar totaal politiek incorrecte vriend de Vettige Nonkel meebrengt. Klein Elske belt ook met de preventielijn en weet met haar kinderlijke naïviteit alle harten te doen smelten. Manneke Pis geeft zijn waterige kijk op wie hij allemaal ziet passeren aan zijn fonteintje. En ten slotte is er de deurenkomedie Els is om zeep!, waarbij de voltallige alter-egocast te horen krijgt dat het testament van Els verloren is gegaan. Wat nu? Is Els écht om zeep? Of niet?

Bereid je voor op een hilarische whodunit in zuivere slapstickstijl, werkelijk niemand zal de zaal triest verlaten!

Els de Schepper heeft een indrukwekkend podiumpalmares: televisie, musicals (met onlangs de hoofdrol in Piaf), lezingen, theater én muziek. Het bekendst is ze echter door haar krachtige en succesvolle onewomanshows, een woord dat voor haar werd uitgevonden.  

spel en tekst: Els de Schepper - foto: Tom Vanderwalle

Locatie Schouwburg
Aanvangsuur20:15
Prijs€22,00
abo / groep€20,00
-26€20,00