donderdag

01.02.2018

20:15

Podium - Cabaret & Comedy

Echt Antwaarps Teater

Hotel Mama

Gaby en Gilbert besluiten te stoppen met werken. Ze hebben 45 jaar een kleine buurtsupermarkt gerund en willen nu de dingen doen waarvoor ze eerder nooit tijd hadden. Ze willen nu eindelijk hun jeugddroom waarmaken: met de fiets drie maanden rondtrekken door Frankrijk en Italië. De voorbereidingen worden getroffen, reisroutes uitgestippeld, hotelletjes gereserveerd en vooral wordt er veel geoefend op de hometrainer.

Dan staat plots hun dochter met haar koffers voor de deur: haar relatie is stuk. Als een paar dagen later ook de zoon des huizes komt aankloppen met het verzoek terug naar het ouderlijke nest te mogen komen, stapelen de problemen zich op en stelt zich één vraag: blijven de kinderen slechts een paar weken of vinden ze het prima in ‘Hotel Mama’…?

Het Echt Antwaarps Teater is al jaren te gast in onze schouwburg en kan rekenen op een groot publiek van trouwe fans. In Hotel Mama volgen de komische situaties elkaar in snel tempo op en wordt het publiek meegenomen op een bijzonder grappige reis.

 

 

regie: Ruud De Ridder - spel: Ruud De Ridder, Nicole Laurent, Ann Van Mechelen, Nick Delafontaine

Locatie Schouwburg
Aanvangsuur20:15
Prijs€16,00
+60€15,00
-26 / abo / groep€14,00