vrijdag

21.08.2020

20:30

Podium - Film

drive-in cinema: Knives Out ZOMERFUN! DRIVE-IN CINEMA

Rian Johnson, 2019 (uitverkocht)

De befaamde misdaadschrijver Harlan Thrombey (Christopher Plummer) wordt, net na z'n 85ste verjaardag, dood aangetroffen in zijn landhuis.

Uit het niets duikt de charmante en scherpe privédetective Benoit Blanc (Daniel Craig) op om de zaak te onderzoeken. Hij krijgt af te rekenen met een bende hebberige familieleden, die elkaar zonder aarzelen verdacht maken, en enkele loyale bedienden die stijf de lippen op elkaar houden. Blanc baant zich een weg door een kluwen van valse sporen, zelfzuchtige leugens en verborgen motieven, vastberaden om de waarheid te achterhalen.

Rian Johnson mag rekenen op een topcast met onder meer Daniel Craig, Chris Evans, Ana de Armas, Jamie Lee Curtis, Michael Shannon, Don Johnson, Toni Colette, Lakeith Stanfield, Katherine Langford, Jaeden Martell en Christopher Plummer.

 

Schmierende cast maakt detective Knives Out een traktatie de Volkskrant ****

Met Knives Out brengt de prijswinnende schrijver en regisseur Rian Johnson een ode aan de boeken van Agatha Christie in de vorm van een luchtig en modern moordmysterie waarbij iedereen een verdachte kan zijn. NRC Handelsblad ****

Lekkere film voor de feestdagen, een whodunnit met een sterrencast, een beetje alsof je een avondje met al je favoriete ooms en tantes Cluedo zit te spelen. NRC Handelsblad ****

Tickets: 4 euro per persoon + 8 euro parkeerticket per wagen
(beste kijkervaring met 2 personen per wagen)
Locatie: Parking Terhills (ingang via Zetellaan, volg de bewegwijzering)
Parking open: 20u30 - Start film: 21u00

Locatie Parking Terhills (ingang via Zetellaan, volg de bewegwijzering)
Aanvangsuur20:30