zaterdag

22.08.2020

20:30

Podium - Film

Drive-in cinema: grease ZOMERFUN! DRIVE-IN CINEMA

RANDAL KLEISER, 1978 (uitverkocht)

Grease, de meest succesvolle musicalfilm allertijden, bezorgde hoofdrolspelers John Travolta en Olivia Newton-John de grote doorbraak dankzij hits als Hopelessly Devoted To You en Your’re The One That I Want. De film is een energiek en opwindend muzikaal eerbewijs aan de tijd van de rock ‘n’ roll.

De Australische Sandy (Olivia Newton-John) brengt haar vakantie door in Amerika en wordt verliefd op Danny (John Travolta). Maar aan alle goede dingen komt een eind, zo ook aan de vakantie. Als haar ouders besluiten om toch in Amerika te blijven, komt Sandy heel toevallig op dezelfde highschool als Danny terecht. Sandy’s geluk is van korte duur. De Danny van vakantie blijkt op school een stoere bink te zijn die bij de T-Birds hoort en een bepaald imago hoog te houden heeft. Sandy probeert vriendschap te sluiten met de populairste meiden van de school, de Pink Ladies. Maar door haar truttige voorkomen blijft zij een eenling. Een verandering is nodig.

Meer dan 40 jaar geleden werd Grease voor de eerste keer in de cinema getoond, maar nog steeds spreekt de film tot de verbeelding en blijft hij immens populair bij jong en oud. Haal vetkuiven, leren vesten en hoepelrokken boven en waan je even terug in de jaren ’50!

Tickets: 4 euro per persoon + 8 euro parkeerticket per wagen
(beste kijkervaring met 2 personen per wagen)
Locatie: Parking Terhills (ingang via Zetellaan, volg de bewegwijzering)
Parking open: 20u30 - Start film: 21u00

Locatie Parking Terhills (ingang via Zetellaan, volg de bewegwijzering)
Aanvangsuur20:30