woensdag

19.08.2020

20:30

Podium - Film

DRIVE-In CINEMA: Bohemian Rhapsody ZOMERFUN! DRIVE-IN CINEMA

Bryan Singer , 2018 (uitverkocht)

Bohemian Rhapsody is een verpletterende ode aan de popgroep Queen, hun muziek en hun iconische leadzanger. Freddie Mercury leverde strijd tegen stereotypes en dwingende conventies om vervolgens uit te groeien tot een van de meest geliefde entertainers ter wereld.

De film volgt de opgang van de band en hun immens succes. Ook het geheel onverwachte besluit van Mercury om de band te verlaten en een solocarrière te beginnen komt aan bod. Maar net op tijd voor Live Aid verenigt hij zich weer met zijn bandleden. Terwijl hij dapper de diagnose van aids trotseert, speelt Mercury één van de meest legendarische optredens uit de geschiedenis van de rockmuziek.

Queen legde de basis voor een nalatenschap die muziekliefhebbers tot op vandaag inspireert. Een film die elke Queen-fan gezien moet hebben! Acteur Rami Malek kroop in de huid van Freddie Mercury en wist een Oscar te bemachtigen voor deze rol.

Bohemian Rhapsody is een film die je gezien moet hebben, al is het gewoon om nog eens ondergedompeld te worden in het indrukwekkende repertoire van één van ’s werelds beste bands ooit. Screendependent

Tickets: 4 euro per persoon + 8 euro parkeerticket per wagen
(beste kijkervaring met 2 personen per wagen)
Locatie: Parking Terhills (ingang via Zetellaan, volg de bewegwijzering)
Parking open: 20u30 - Start film: 21u00

Locatie Parking Terhills (ingang via Zetellaan, volg de bewegwijzering)
Aanvangsuur20:30