dinsdag

15.05.2018

Scholen - Kleuter- en basisonderwijs

DE KOLONIE MT & THĖÂTRE DES 4 MAINS

BIZAR

2de en 3de kleuterklas

Wat gebeurt er allemaal in het huisje van deze prettig gestoorde oma? In haar vrolijke bestaan wordt ze opgeschrikt door een ‘klusjesman’, die allerlei ‘reparaties’ komt uitvoeren. Hij opent kasten, sleutelt aan toestellen en vindt steeds nieuwe voorwerpen die hem compleet verrassen. De dame kijkt verwonderd toe en is soms geamuseerd, maar af en toe ook verstoord door wat hij allemaal uitvoert.

Bizar is een speelse voorstelling van muziektheater De Kolonie MT, die jong en ouder ademloos laat genieten van auditieve en visuele verrassingen. Het is een absurde en bijna woordeloze choreografie voor kleuters, waarin herkenbare en ongewone voorwerpen, ontsproten uit het wonderlijke brein van Pat Van Hemelrijck, samen een walsje dansen.

Duur 45 min
Toegangsprijs 3 euro
Aantal 120 lln
Omkadering lesmap

 

lesmap-bizar.pdf

Compleet geschift en maf en oh zo leuk. Tuur Devens, Theaterkrant.nl

info en reservatie: linda.cesar@maasmechelen.be

spel en manipulatie objecten: Kristin Arras en Marc Weiss - coaching en regie: Marie-Odile Dupuis - compositie & muziektheatrale coaching: Bo Spaenc - vormgeving: Pat Van Hemelrijck - kostuums en vormgeving: Marie Kersten - techniek: Dries Bellinkx en Loïc Scuttenaire - foto: Ger Spendel

Locatie Schouwburg
Timing10:30 / 13:30
Prijs€3,00