zondag

18.11.2018

15:00

Podium - Familie

Cie barbarie & Villanella

Wa Wilder Man (vanaf 4 jaar)

Een familie van vier leeft samen in een huisje. Vredig? Niet altijd, maar bon, over het algemeen: vredig. Plots valt een vreemde figuur uit de kast. Hij ziet er helemaal anders uit. Hij heeft geen gezicht van karton. Hij heeft zelfs meerdere gezichten. Wie is hij? Hij ziet er nogal … wild uit.

Wa Wilder Man is een beeldrijke voorstelling op kleutermaat over onze vrees voor de ander. Drie figuren kijken het publiek met bange ogen aan. Wie zijn ‘zij’ die daar in de zaal zitten?
Ze zijn vreemd. Onbekend. Beangstigend en … zo klein.

Compagnie barbarie koestert een eigen scheve kijk op de wereld. Dit heerlijk absurde vrouwencollectief lacht met het kleinmenselijke, met angsten en onvervulbare wensen en trekt ten strijde tegen de alledaagsheid van het bestaan. In Wa Wilder Man waagt Compagnie barbarie zich onbevreesd in de grijze zone tussen goed en slecht.

 

Kleutertheater toont niet alleen de grote wereld voor kleine mensen, maar soms ook de kleine wereld van grote mensen. Als geen ander theater verheldert het dan waar grote mensen klein in zijn. De Standaard ****

Wa Wilder Man is niet alleen een heel kleurrijke en geanimeerde voorstelling, maar bovenal een scherpe analyse van onze omgang met het vreemde. De Standaard

De derde zondag van de maand is in Vlaanderen Kunstendag voor Kinderen. Musea, cultuurcentra presenteren uit hun aanbod cultureel lekkers, dat jong en oud graag lusten.
Wij starten na de voorstelling een leuke workshop i.s.m. het Kleuterkriebelteam. Ouders en kinderen maken gekke maskers van karton en monstertjes uit klei. Plezier verzekerd. Iedereen welkom!

1,2 euro: UiTPAS-kansentarief

van en met: Liesje De Backer, Karolien De Bleser, Amber Goethals, Lotte Vaes en Sarah Vangeel - vormgeving: Michiel Van Cauwelaert - kostuum: Vivianne Van der Poel - geluid en techniek: Saul Mombaerts en Frouke Vangheluwe - productie cie barbarie & Villanella - foto: Franky Verdickt

Locatie Schouwburg
Aanvangsuur15:00
Prijs€6,00
+60€6,00
-26 / abo / groep€6,00
-12€6,00