vrijdag

21.02.2020

20:15

Podium - Cabaret & Comedy

Brigitte Kaandorp (UITVERKOCHT)

Eh…

De Nederlandse Brigitte Kaandorp is met haar nieuwste one-woman-show Eh… voor het eerst te gast in onze schouwburg, maar dat verhindert haar niet om meteen de slappelachspieren te vinden.

De cabaretdiva is ouder en wijzer geworden. De allerwildste frisheid van limoenen is er af, de eieren zijn op en de kinderen zijn het huis uit. Maar nog steeds lust ze het leven rauw, met al zijn onverwachte plotwendingen en abrupte zijwegen. Beter dan ooit tevoren weet zij op glansrijke wijze haar reet te redden.

Na allerlei projecten en losse klusjes is de geliefde cabaretière weer terug in het theater. Bewapend met haar onverwoestbare humor, haar ontspannen relativeringsvermogen en haar loepzuivere zangstem neemt zij de laatste ontwikkelingen met u door.
Brigitte Kaandorp is een fenomeen. Haar populariteit dankt ze aan haar unieke absurdistische stijl. Ze wisselt hilarische stunts af met gevoelige liedjes. Het nummer Zwaar Leven brengt ons steeds opnieuw aan het lachten en behoort tot het collectief geheugen. Brigitte Kaandorp won reeds veel prijzen en werd benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau.

Het leven gaat niet over rozen, maar over een eindeloze reeks lulligheidjes en rampjes, van koffievlek tot geladderde panty… Met bijna veertig jaar podiumervaring weet Kaandorp precies hoe zij het publiek moet bespelen in ‘Eh....’ Trouw

Wat overblijft is een intiem, oprecht programma met veel liefde en aandacht. Na jaren van steeds grotere decors en kostuums blijkt Kaandorp ook prima zonder te kunnen. Theaterkrant

spel en tekst: Brigitte Kaandorp

Locatie Schouwburg
Aanvangsuur20:15
Prijs€28,00