zaterdag

17.03.2018

14:00

Podium - Familie

BERLIN, KOPERGIETERY & HETPALEIS

Remember The Dragons … (vanaf 10 jaar)

Een meisje uit Engeland voelt geen pijn en heeft nauwelijks slaap nodig. De jongen van een Franse tweeling weet al van zijn vier jaar dat hij liever een meisje zou zijn. Een Amerikaanse jongen maakte met zijn grootvader tientallen graancirkels, ‘s nachts, in het grootste geheim. In China geven ouders een feest, wanneer ze hun kind betrappen op een eerste leugen.

Remember the dragons …, geïnspireerd door ongelofelijke verhalen van overal ter wereld, is een installatievoorstelling rond waarheid en fictie voor een jong publiek dat zowel deelnemer als getuige is.

Op dertig schermen kijken zestig ogen van kinderen uit alle hoeken van de wereld je aan. Een meisje voor je begint te vertellen. Er volgt nog een verhaal, nog één en nog één. Dan lijkt de hele wereld plots samen te komen rond de tafel. Elk in hun eigen taal beginnen de kinderen met elkaar te praten en ontspint er zich langzaam een gesprek. Geloof je wat er wordt verteld? Wat is waar en wat niet?

Remember the dragons … is een versie voor kinderen van de gelauwerde BERLINproductie Perhaps all the Dragons op 15 maart ook te zien in CC Maasmechelen.

Prijs: 5.00 (enkel kinderen betalen)
Volwassenen toegelaten onder begeleiding van een kind.
Deze voorstelling is enkel telefonisch te reserveren, niet online.

 

 

Prijs: 5.00 (enkel kinderen betalen)
Volwassenen toegelaten onder begeleiding van een kind.
Deze voorstelling is enkel telefonisch te reserveren.

concept: BERLIN naar Perhaps all the Dragons - creatie: Bart Baele, Yves Degryse, Tom Struyf - muziek: Eric Thielemans - een productie van: BERLIN, hetpaleis, Kopergietery - foto: Marc Domage - coproducenten: Rotondes, Tweetakt festival. BERLIN is een artiste associé in CENTQUATRE en Creative Associate bij deSingel - met de steun van de Vlaamse Gemeenschap

Locatie Polyvalente zaal
Aanvangsuur14:00
-12€5,00