donderdag

17.03.2022

20:15

Podium - Concert

Bart Peeters & De Ideale Mannen

De kat zat op de krant tour (uitverkocht)

Voor dit evenement heb je een Covid Safe Ticket (CST) nodig. Meer info over CST kan je hier nalezen.

In 2018 en 2019 speelde Bart Peeters met de energie van drie kerncentrales voor een uitverkocht CC Maasmechelen. Samen met zijn onnavolgbare begeleidingsband De Ideale Mannen bracht hij een gebalanceerde set, van sereen moraliserend over humoristisch tot extatisch.

De immer energieke en bruisende Bart Peeters deed een gulle greep uit zijn rijke repertoire: nieuwe nummers uit het gelauwerde album Brood voor Morgenvroeg wisselden probleemloos af met klassiekers als Poolijs en Allemaal door jou. Een uptempo Lepeltjesgewijs volgde naadloos op een uiterst gevoelig Tot je weer van me houdt.

In zijn teksten neemt Bart Peeters de maatschappij op de korrel, maar dat hoeven daarom niet altijd grote, zwaarbeladen thema's te zijn. De kranten kopten: Hoogwaardig entertainment en Wat een sfeer!

Bart Peeters liet vorig jaar meer dan 15 keer het Sportpaleis vollopen. Wat een warm bad was dat! Publiek en band kregen er niet genoeg van. Daarom keren Bart en De Ideale mannen - op zoek naar schaalverkleining - terug naar onze schouwburg om opnieuw het concert van hun leven te geven. De liedjes Genstertje en Brombeer kondigen alvast het nieuwe album De kat zat op de krant aan. Wij hebben er alvast zijn in! Jij ook?

Indien je jonger bent dan 26 jaar kun je tickets kopen aan 32 euro. Dit doe je met een mail naar info@ccmaasmechelen.be. Je zit dan helemaal vooraan. 

Een avondje hoogwaardig entertainment, waarbij nadenken niet geheel verboden was. Focus Knack****

De man die ons eerder al klassiekers schonk als Heist aan Zee en Lepeltjesgewijs, grossiert ook op zijn nieuwste cd in potentiële hits. Heel veel krenten dus, in dat brood voor morgenvroeg. Het Nieuwsblad****

Opnieuw verwerkt hij zijn teksten in een verzameling wereldritmes, die hij verbindt met een ander handelsmerk: aaibare melodieën en meezingbare refreinen. Wat een sfeer, wat een positivisme! De Standaard****

i.s.m. Neos Maasmechelen

Bart Peeters & De Ideale Mannen: Ivan Smeulders: bas, accordeon, percussie, zang - Mike Smeulders: piano, accordeon, zang - Piet Van den Heuvel: gitaar, percussie, zang - Emile Verstraeten: viool, mandoline, gitaar, zang - Amel Serra Garcia: percussie, zang - foto: Hugo Van Beveren

Locatie Schouwburg
Aanvangsuur20:15
Prijs€38,00
abo / groep€38,00
-26€32,00