zondag

22.11.2020

15:00

Podium - Familie

Ariane Van Vliet en Alice Reijs - AFGELAST!

Ans en Wilma verdwaald (vanaf 6 jaar)

Ans en Wilma zijn vriendinnen. Ze zien elkaar elke dag en houden van babbelen. Ze babbelen werkelijk over alles. Normaal doen ze dat aan de keukentafel. Maar die morgen had Wilma een plan. Het plan om samen een wandeling te maken in het bos.

Maar wat gebeurt er als je de weg niet meer terugvindt? Ans en Wilma houden wel van een uitdaging! Maar hoe stoer is Wilma als het donker wordt?  Kan bange Ans wel slapen in een donker bos? En hebben de dames genoeg boterhammen voor onderweg?


In Ans en Wilma verdwaald zien we een stel kibbelende en kwetterende knotsgekke tantes aan het werk.  Maar in de grappige dialogen komen onverwachts veel geheimen naar boven.

Alice Reijs en Ariane van Vliet inspireren zich op de onderlinge gesprekken van hun vijf dochters. Dit is de derde voorstellingen over Ans en Wilma.
Ariane van Vliet speelt o.a. ook bij Het Toneelhuis, HETPALEIS en Lazarus.
Alice Reijs ken je ongetwijfeld van Van Vlees en Bloed, Den Elfde van den Elfde, Met Man en Macht en Het Eiland.

Ariane van Vliet en Alice Reijs gaan voluit zoals ik spelers al lang niet meer voluit heb zien gaan op een scène. Uitvergroot en dapper op de rand van het geloofwaardige, dat wordt in dit geval übergeestig. Ook omdat de teksten erg goed geschreven zijn. Griet Op de Beeck in De Morgen

Zet Alice Reijs en Ariane van Vliet in één kamer en na tien minuten heeft iedereen de slappe lach. De Morgen

De Zendelingen - De biechtstoel

tekst en spel: Ariane Van Vliet en Alice Reijs- foto: Koralique Photography

Locatie Schouwburg
Aanvangsuur15:00
Prijs€8,00
abo / groep€7,00
-12€6,00