zondag

06.02.2022

15:00

Podium - Familie

Anastassya Savitsky & FroeFroe

Stellar Boem (vanaf 6 jaar)

Heerlijk danstheater voor alle romantische zielen, klein en groot!

We kwamen helemaal hierheen om de maan te verkennen, maar het belangrijkste is dat we de Aarde ontdekten. Apollo 8 astronaut, William Anders.

Vier figuren dompelen zich onder in de wondere wereld van het poppenspel. Het zijn ruimtevaarders die vechten tegen de zwaartekracht, fonkelende nieuwe planeten ontdekken en  allerlei vreemde donzige wezens ontmoeten.

Een associatief verhaal ontpopt zich vanuit de nieuwsgierigheid naar het leven in een ander universum. Danstheater meets sciencefiction...

Anastassya Savitsky studeerde aan het Conservatorium Artesis Antwerpen en was eerder te zien in werk van MartHa!tentatief, Theater FroeFroe, hetpaleis en Jan Martens. Ze ziet het als haar missie om hedendaagse dans te brengen voor een jong publiek.

performance: Nicolas Vladyslav, Libby Ward, Yorrith De Bakker, Anastassya Savitsky advies & dramaturgie: Marc Maillard - concept & choreografie: Anastassya Savitsky - muziek: Isao Tomita, Dienne Bogaerts, Jonas Vermeulen - kostuums & poppen: Astrid Michaelis, Janneke Hertoghs - lichtontwerp: Elke Verachtert - foto's: Thomas Dhanens - coproductie met Theater FroeFroe & HETLAB/Krokusfestival - met steun van de Vlaamse Overheid & Stad Antwerpen met dank aan hetpaleis

Locatie Schouwburg
Aanvangsuur15:00
Prijs€8,00
abo / groep€7,00
-12€6,00