zondag

29.05.2022

15:00

Podium - Familie

4-Hoog

Akke Akke Tuut (vanaf 3 jaar)

De opa van Lander heeft nog nooit de zee gezien
Nog nooit?
Nog nooit.
Ook niet in zijn dromen?
In zijn dromen wel.
Elke nacht.
Elke nacht met zijn voeten in het water.
Met zijn handen in het zand.
Met zijn ogen in de zon.
De opa van Lander heeft nog nooit de zee gezien.

Zo’n slordige 30 jaar geleden begonnen 2 jonge honden een cabaret-duo genaamd Kommil Foo.
Akke Akke Tuut was hun eerste voorstellingen. Mich en Raf Walschaerts regisseren, samen met Stef De Paepe een splinternieuwe versie van deze theaterklassieker.
Thomas Van Caeneghem en Lander Severins spelen.

Akke Akke Tuut is onweerstaanbaar muzikaal cabaret voor kleuters!

Na de voorstelling is er voor grote en kleine bezoekertjes een leuke gratis knutselworkshop met de geweldige bezielers van Creakriebels.

 Met Akke akke tuut (3+) hermaken Raf en Mich Walschaerts een kleutervoorstelling van zo’n dertig jaar geleden. Het blijft ook anno 2021 een teder verhaal over hoe een kleinzoon de laatste wens van zijn opa in vervulling brengt. (...) En wat een cadeau is deze tedere voorstelling zelf, voor iedereen die het geluk heeft ze te zien. **** De Morgen
Lees hier de mooie volledige recensie van Evelien Coussens.

Heb je een beperkt inkomen? Koop je UiTPAS met kansentarief aan 1 euro en geniet 80% korting op de ticketprijs van een voorstelling. Hoe krijg je deze korting? Neem vooraf contact op met de balie in het cultuurcentrum (via mail of telefonisch) om je tickets te reserveren. (www.https://www.uitinmaasmechelen.be/uitpas)

spel: Thomas van Caeneghem en Lander Severijns - regie: Mich Walschaerts, Raf Walschaerts en Stef De Paepe - muziek: Thomas Van Caengehem - kostuums: Dorine Demuynck - techniek: Peter Van Hoof en Kris Van Oudenhouve - technisch coördinator: Koen Bellens - productieleiding: Maaike Scheltjens -fotof:Michiel Devijver - met dank aan Ontmoetingscentrum 't Waaigat Zwijndrecht

 

 

Locatie Schouwburg
Aanvangsuur15:00
Prijs€8,00
abo / groep€7,00
-12€6,00