Ticketverkoop - Prijzen & Kortingen

PRIJZEN

CC Maasmechelen werkt met drie prijscategorieën:
- de basisprijs
- de reductieprijs voor +60-jarigen
- de reductie voor -26 jarigen. Dit tarief is gelijk aan de abonnementsprijs

KORTINGEN*

Leeftijdskorting* (-26)
Iedereen jonger dan 26 jaar kan tickets kopen tegen het goedkopere tarief -26 jaar. Deze korting geldt niet voor lezingen, films, familietheater en de concerten en voorstellingen van Oxalys, Harmonie Sint-Martinus, Urbanus, Stan Van Samang, Bert Gabriëls en Circus Ronaldo.

Leeftijdskorting* (+60)
Iedereen ouder dan 60 jaar kan tickets kopen met een reductie van 1 euro op het normale tarief. Dit geldt niet voor lezingen, films, familietheater en de voorstellingen en concerten van
Oxalys, Harmonie Sint-Martinus, Urbanus, Stan Van Samang, Bert Gabriëls,Dana Winner, K's Choise, Jasper Steverlinck, La Petite Bande, Bart Peeters,The Scabs en Circus Ronaldo.

Groepskorting
Een groepsreservering van minstens 10 personen geeft recht op het abonnementstarief. Dit geldt niet voor lezingen, films, familietheater en de voorstellingen en concerten van Oxalys, Harmonie Sint-Martinus, Urbanus, Stan Van Samang, Bert Gabriëls, Bart Peeters en Circus Ronaldo.

Lerarenkaart
Een lerarenkaart geeft recht op het abonnementstarief en is enkel geldig voor theater, dans en klassiek.

UiTPAS-Kansentarief
Inwoners van Maasmechelen met een beperkt inkomen kunnen een UiTPAS aanschaffen voor 1 euro. Ze ontvangen bovendien een korting van 80% op het aanbod van het cultuurcentum. Meer info via www.uitinmaasmechelen.be/uitpas

*De verschillende kortingen kunnen niet gecumuleerd worden, met uitzondering van het kansentarief.