Ticketverkoop - Prijzen & Kortingen

PRIJZEN

CC Maasmechelen werkt met drie prijscategorieën:
- de basisprijs
- de reductieprijs voor +60-jarigen
- de reductie voor -26 jarigen. Dit tarief is gelijk aan de abonnementsprijs

KORTINGEN*

Leeftijdskorting* (-26)
Iedereen jonger dan 26 jaar kan tickets kopen tegen het goedkopere tarief -26 jaar. Deze korting geldt niet voor lezingen, films, familietheater (korting -12jaar) en de concerten en voorstellingen van Herman van Veen, Soulsister en Kommil Foo.

Leeftijdskorting* (+60)
Iedereen ouder dan 60 jaar kan tickets kopen met een reductie van 1 euro op het normale tarief. Dit geldt niet voor lezingen, films, familietheater en de voorstellingen en concerten van Herman van Veen, Quatuor Tana, Kabinet K, Soulsister, Fabuleus/Snap XL, Bart Peeters en De Ideale Mannen en Kommil Foo.

Groepskorting
Een groepsreservering van minstens 10 personen geeft recht op het abonnementstarief. Dit geldt niet voor lezingen, films, familietheater, comedy en de voorstellingen en concerten van Herman van Veen, Quatuor Tana, Soulsister en Kommil Foo.

Lerarenkaart
Een lerarenkaart geeft recht op het abonnementstarief en is enkel geldig voor theater, dans en klassiek.

UiTPAS-Kansentarief
Inwoners van Maasmechelen met een beperkt inkomen kunnen een UiTPAS aanschaffen voor 1 euro. Ze ontvangen bovendien een korting van 80% op de films en aangegeven cursusactiviteiten. Meer info op pagina via www.uitinmaasmechelen.be/uitpas

*De verschillende kortingen kunnen niet gecumuleerd worden, met uitzondering van het kansentarief.