Ticketverkoop - Losse Tickets

Reserveren en betalen van tickets
Je kunt op vier manieren abonnementen of tickets kopen: online via onze website, schriftelijk via bestelformulier (brochure en krant), ter plaatse via de ticketbalie, het secretariaat of telefonisch.

Voor betalingen per overschrijving gebruik je het rekeningnummer BE89 7380 4107 6185.

1. Online via www.ccmaasmechelen.be
Ticketmatic: kiezen via overzicht links op deze pagina, klikken & kopen. Zo eenvoudig is het. Je kiest, klikt en koopt een abonnement of losse tickets. Bij elke voorstelling kun je online op een overzichtelijk zaalplan zien welke zitplaatsen nog beschikbaar zijn. Het online ticketingsysteem stelt je steeds de best beschikbare stoel voor. Toch liever een ander zitje? Dan kies je zelf een andere stoel. Vervolgens krijg je de keuze uit verschillende betaalwijzen: met kredietkaart, met gewone bankkaart of via homebanking.
Na betaling ontvang je een e-mail met link naar je e-ticket. Opgelet: je print niet deze e-mail af, wel het ticket dat je via de link in de mail hebt ontvangen. Dit ticket met unieke barcode breng je mee als toegangsbewijs. Je kunt je ticket ook in je smartphone invoeren.
Aan de ingang van de zaal wordt deze ingelezen met een scanner. Snel én veilig dus. Let op, deel nooit dit toegangsbewijs met anderen, het kan maar één keer gescand worden.
Reserveringen voor groepen van 10 personen of meer en voor mensen met een fysieke beperking gebeuren per mail, telefonisch of via de ticketbalie.

2. Schriftelijk
Een keuzeabonnement kan ook gereserveerd worden met het bestelformulier in brochure en krant. Je dient dit formulier aan het secretariaat te bezorgen. De bestellingen worden behandeld in volgorde van ontvangst. Je kan je keuzeabonnement vooraf op het secretariaat of de avond van je eerste voorstelling ophalen aan de ticketbalie.

3. Telefonisch
Telefonisch bestellen van abonnementen of tickets kan via het nummer +32 (0)89 76 97 97. Na betaling liggen de tickets voor je klaar aan de kassa. Je kan je tickets of abonnementen vooraf op het secretariaat of de avond van de voorstelling ophalen aan de ticketbalie.

4. Ticketbalie
Aankopen van klassieke abonnementen, keuzeabonnementen of losse tickets aan de ticketbalie kunnen contant of eletronisch worden betaald.

Onbetaalde reserveringen
Na reservering ontvang je via e-mail of telefonisch de nodige richtlijnen in verband met de betaling. Een aankoop van tickets is pas definitief na betaling. Indien de uiterste datum van betaling (maximum 10 dagen na reservering) overschreden wordt, vervalt je reservatie automatisch. Je ontvangt hiervan geen melding.

Betalen en afhalen tickets
Tickets kunnen na betaling afgehaald worden op het secretariaat tijdens de kantooruren of vanaf een half uur voor aanvang van de voorstelling aan de avondkassa. Betaalde tickets worden nooit per post verstuurd.

Terugbetaling
Kaarten worden niet terugbetaald, omgeruild of vervangen, uitgezonderd bij annulering van een voorstelling.

Begeleiderspas
Begeleiders van mensen met een fysieke beperking ontvangen op vertoon van de begeleiderpas een gratis ticket. Vooraf reserveren via info@ccmaasmechelen.be of 089/76 97 97 is noodzakelijk.

Wachtlijsten
Bij uitverkochte voorstellingen wordt een wachtlijst aangelegd. Een plaats op de wachtlijst biedt geen garantie op een ticket. Wij contacteren je wanneer er plaatsen vrijkomen.

Jonge bezoekers
Speciaal voor de allerkleinsten beschikt CC Maasmechelen over stoelverhogers in de schouwburg.

Malafide doorverkoopsites
Koop je tickets enkel via de officiële website (www.ccmaasmechelen.be) van het cultuurcentrum en wees op je hoede voor malafide verkoopsites. Zij verkopen tickets aan een veel hogere prijs en je hebt geen garantie dat je ticket geldig is aan de kassa.