Over CCMM - CD's & Publicaties

CD'S

CC Maasmechelen realiseert samen met het label Etcetera cd- opnames in de Sint-Pieterkerk te Leut. Het presentatieconcert van deze opnames wordt steeds in première voorgesteld in de kamermuziekreeks van het cultuurcentrum. De cd’s zijn te koop via het onthaal van het cultuurcentrum of tijdens presentatieconcerten aan de kassa in de kerken.

PUBLICATIES
CC Maasmechelen gaf in het verleden enkele danspublicaties uit. Deze boekjes zijn nog beschikbaar en te koop via het onthaal van het cultuurcentrum.

LEZINGEN & NABESPREKINGEN
De meeste theatervoorstellingen worden vooraf om 19.30 uur toegelicht door deskundigen. Deze gratis inleidingen worden aangekondigd in de programmabrochure en online.

PROGRAMMA'S
Naast de programmaflyers van de gezelschappen maakt CC Maasmechelen voor alle klassieke concerten en sommige voorstellingen eigen programma’s met achtergrondinformatie over het gezelschap en/of de voorstelling. Deze gratis programmablaadjes worden de avond zelf uitgedeeld aan het publiek.

NIEUWSBRIEF
Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van CC Maasmechelen, het laatste nieuws en eventuele wijzigingen? Schrijf je dan zeker in op onze digitale nieuwsbrief.

FACEBOOK
Like ons op facebook en volg de laatste informatie, fotoverslagen van activiteiten en veel meer.