Contact - Vrijwilligers & stages

 

Vrijwilligers

Zin om mee te draaien bij avondvoorstellingen ofin de dagelijkse werking van CC Maasmechelen? Gemotiveerde vrijwilligers zijn altijd welkom voor allerlei praktische ondersteuning, zoals:
- het onthaal van bezoekers en artiesten
- de begeleiding bij schoolvoorstellingen (onthaal, begeleiding en toezicht)
- helpen bij de voorbereiding van dans- en muziekvoorstellingen (kleedsters): (hand)wassen, drogen, strijken en herstellen van kledij
- promotie voeren voor het cultuurcentrum door te flyeren op locatie of ander promomateriaal te verdelen
- onze projecten deskundig op beeld of in woord kunnen vastleggen voor social media gebruik - helpen met administratie, bv. grote verzendingen •hulp bij opbouw en afbraak tentoonstellingen

We zoeken het volgende profiel:
- bereid zijn om 's avonds of in het weekend te werken
- bereid zijn om zich voor een langere periode te engageren
- een verzorgd en vriendelijk voorkomen hebben 
- beleefd en gemotiveerd zijn 
- vlotte omgang met klanten
- verzorgd taalgebruik
- een zekere culturele interesse hebben
- zelfstandig kunnen werken

Meer informatie over vrijwilligerswerk en de wetgeving daarover vind je via www.vlaanderenvrijwilligt.be/wetgeving

Stage

We zoeken steeds gemotiveerde stagiair(e)s met culturele bagage om mee te werken aan verschillende projecten, dit kunnen uitvoerende taken/ondersteuning geven zijn op vlak van communicatie, productie als marketing, alsook diverse onderzoeksopdrachten uitwerken (bv. festivals, culturele beleving, doelgroepenwerking, heractiveren van klanten, educatieve werking, publiekswerking, scholenwerking, marketingbeleid, hrm beleid, licht- en geluidtechniek…). We zoeken stagiai(e)rs op zowel master als bachelor niveau.

Een vlotte pen, een supermotivatie én een dosis zelfstandigheid zijn pluspunten. Elke stageaanvraag moet vergezeld zijn van een zo concreet mogelijk projectvoorstel, of van enkele specifieke interessegebieden waarrond de stage zich zou afspelen. Vergeet ook niet te vermelden in het kader van welke opleiding je stage zal volgen!

Om de haalbaarheid te vergroten en slaagkansen te verbeteren, nemen we niet meer dan 2 stagiair(e)s per seizoen aan en enkel stagiair(e)s die gedurende een langere periode (2 à 3 maanden) voltijds stage kunnen lopen.

Vakantiewerk

Vakantiewerk is helaas niet mogelijk in CC Maasmechelen. In de maand juli zijn we gesloten en de aanloop voor het nieuwe theaterseizoen nemen we in augustus, een te kalme maand om een jobstudent in te schakelen.

Interesse?

Stuur je motivatiebrief en C.V. naar Cultuurcentrum Maasmechelen, t.a.v. Eef Proesmans of mail naar info@ccmaasmechelen.be.