Bereikbaarheid - Toegankelijkheid

Andersvaliden
De schouwburg, cafetaria, cursuslokalen, deuren en de lift zijn aangepast voor andersvaliden. In de schouwburg zijn plaatsen voorzien voor rolstoelgebruikers. Reserveer tickets niet online maar vooraf via 089/76 97 97 of info@ccmaasmechelen.be. Aan de schouwburgingang zijn er enkele parkeerplaatsen voor andersvaliden voorzien. Het cultuurcentrum heeft een rolstoel ter beschikking voor mensen die minder mobiel zijn. Ons personeel staat ter beschikking om assistentie te verlenen waar nodig. U kunt onze medewerkers hiervoor steeds aanspreken. Begeleiders van rolstoelgebruikers krijgen op vertoon van hun begeleiderpas een gratis ticket. Vooraf reserveren via info@ccmaasmechelen.be of 089/76 97 97 is noodzakelijk.

Jonge bezoekers
Speciaal voor de allerkleinsten heeft CC Maasmechelen een aantal stoelverhogers zodat ze alles goed kunnen meemaken tijdens de voorstelling. Niet elke voorstelling is geschikt voor (jonge) kinderen. U vindt in onze brochure steeds een richtleeftijd aangeven.

Geluidsnormen
Conform de regelgeving met betrekking tot elektronisch versterkte (muziek)activiteiten beschikt CC Maasmechelen in de theaterzaal over een klasse 2 meettoestel dat permanent de geluidsdruk in de ruimte meet en registreert. CC Maasmechelen stelt ook oordopjes ter beschikking van het publiek.

Begeleiderspas
Begeleiders van rolstoelpatiënten krijgen op vertoon van hun begeleiderpas een gratis ticket. Vooraf reserveren via info@ccmaasmechelen.be of 089/76 97 97 is noodzakelijk.